Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 14:34

Άνοιξε η «χαραμάδα» της Β΄Εθνικής για τον Περσέα Σύρου

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η πολυαναμενόμενη αναδιάρθρωση τον εθνικών κατηγοριών του γυναικείου ποδοσφαίρου, με τις Κυκλαδίτικες ομάδες, Περσέα Σύρου και ΑΣ Άνω Μερά να παραμένουν στη Γ΄Εθνική, όμως παράλληλα να ανοίγει ένα παράθυρο προς τη Β΄Εθνική για την ομάδα από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι στην Β΄Εθνική θα προαχθούν οι 10 πρωτοπόροι που προκύπτουν από την βαθμολογική θέση που είχαν κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Περσέας Σύρου, τερμάτισε στην 2η θέση του 6ου ομίλου, όντας η δεύτερη καλύτερη ομάδα και στους 8 ομίλους της Γ΄Εθνικής. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ τις επόμενες ημέρες θα αναρτήσει την προκήρυξη των πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου θα αφήσει ανοιχτό το παράθυρο, αν κάποια ομάδα δεν συμμετάσχει στην Β΄Εθνική, τότε αυτή να αντικατασταθεί από τους καλύτερες δεύτερες ομάδες της Γ΄Εθνικής. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, ο Περσέας πλέον συγκεντρώνει πολλές ελπίδες να προβιβαστεί στη Β΄Εθνική, αφού θα είναι ο δεύτερος επιλαχόν.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

Ανακοινώνεται η αναδιάρθρωση των Γυναικείων Πρωταθλημάτων για την περίοδο 2020-21, όπως προέκυψε από το Πρακτικό της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου και την τροποποίηση της Ε.Ε. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

1) Αύξηση του αριθμού των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας από δώδεκα (12) σε είκοσι δύο (22) και δημιουργία δύο (2) Ομίλων.

2) Προβιβασμό από τη Β΄ στην Α΄ Κατηγορία, των δέκα (10) ομάδων που συγκέντρωσαν στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας την περίοδο 2019-2020, την υψηλότερη βαθμολογία συνολικά (34 ομάδες) και όχι ξεχωριστά στον καθένα από τους τέσσερις ομίλους της κατηγορίας.

3) Προβιβασμό από τη Γ΄ στη Β΄ Κατηγορία δέκα (10) ομάδων και συγκεκριμένα:
α) Όσον αφορά τους Ομίλους 1ος - 6ος, προβιβάζονται οι ομάδες οι οποίες συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, η κάθε μία στον Όμιλο της (πρωτοπόροι των 6 Ομίλων), σύνολο έξι (6) ομάδες και
β) Όσον αφορά τον 7ο και 8ο Όμιλο που ο καθένας είναι χωρισμένος σε δύο (2) Περιφέρειες, προβιβάζονται οι ομάδες οι οποίες συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, η κάθε μία στη Περιφέρεια του Ομίλου της (πρωτοπόροι των 4 Περιφερειών). Σύνολο τέσσερις (4) ομάδες.

4) Δεν θα υποβιβασθεί καμία από τις ομάδες οι οποίες συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της Α΄ και της Β΄ Κατηγορίας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares