Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 16:48

Με εκπλήξεις και καλό φαγητό στο «Μολαράκι» έκλεισε η χρονιά για τη γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς [pics]

Μέσα σε θερμό οικογενειακό κλίμα και σε έναν εξαιρετικό χώρο όπως είναι αυτός τους εστιατορίου ''Μολαράκι'' έκλεισε και επισήμως η χρονιά για τη γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς.

Αθλήτριες, προπονητικό τιμ και Διοίκηση απόλαυσαν την εξαιρετική κουζίνα του καταστήματος,  την φανταστική ατμόσφαιρα και φυσικά την πολύ καλή θέα που προσέφερε το ''Μολαράκι''.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα κορίτσια θέλησαν να κάνουν ένα μικρό τιμητικό δώρο στα μέλη της διοίκησης καθώς και τους προπονητές τους με έναν πίνακα τον οποίο δημιούργησαν μόνες τους και απεικονίζει ένα κολάζ φωτογραφιών φτιαγμένο με ιδιαίτερο τρόπο (βλ. φώτο). Στη συνέχεια όλα τα κορίτσια υπέγραψαν μία συλλεκτική φανέλα της ομάδας.

_DSC1189_06454.jpg

Σύσσωμη η οικογένεια της Άνω Μεράς, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για την υλοποίηση αυτής της όμορφης βραδιάς καθώς και τους υπεύθυνους και το προσωπικό του εστιατορίου «Μολαράκι» για την υπέροχη φιλοξενία.

Όσο αφορά τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, τις επόμενες ημέρες το διοικητικό συμβούλιο του Μυκονιάτικου σωματείου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους προπονητές της ομάδας κ. Δημήτρη Μανταφούνη και τον βοηθό του κ. Δημήτρη Αργυρίου, όπου και θα συζητηθεί το ενδεχόμενο  της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Την διοίκηση εκπροσώπησαν οι: Ιωάννης Μπεκραντώνης, Φώτης Σαντοριναίος, Νικόλαος Γκέλος, Ανδρέας Διονυσόπουλος, Κυριάκος Ελευθερίου, Μιχάλης Κουκάς.

_DSC1175_c91a4.jpg

_DSC1171_7422f.jpg

_DSC1173_6dfc2.jpg

_DSC1166_8f3a4.jpg

_DSC1165_14612.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares