Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 17:00

«Κατεβάζει ρολά» ο ΑΟΣ και μετακομίζει στον Άγιαξ Σύρου;

Κάτι παραπάνω από έντονη είναι πλέον η φημολογία στην Σύρο για μία μεγάλη σύμπραξη παραγόντων και την δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας.

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διοικήσεις του Άγιαξ Σύρου και του ΑΟ Σύρου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις προκειμένου να υπάρξει μία συνεργασία που στόχο θα έχει τη δημιουργία ενός ισχυρού ποδοσφαιρικού κλαμπ που θα έχει εκπροσώπηση σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα.

Οι πηγές μας αναφέρουν επίσης ότι, σημαντικό μέρος της διοίκησης και του ρόστερ του ΑΟ Σύρου θα εισχωρήσουν στον Άγιαξ έτσι ώστε σε συνδυασμό με το ήδη υπάρχον ρόστερ, αλλά και το νοικοκυριό που υπάρχει στο σωματείο να δημιουργηθεί ένας ''Κολοσσός'' που θα στοχεύει ψηλά.

Όσο αφορά τον ΑΟ Σύρου και το μέλλον του, η εισήγηση που υπάρχει είναι να μείνει ανενεργός και την επόμενη σεζόν να υπάρξει η μετονομασία του Άγιαξ έτσι ώστε να μείνει ζωντανό» το όνομα του ιστορικού.

Σύμφωνα με αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα η απόφαση αυτή που είναι κοντά να γίνει οριστική έχει να κάνει με δύο σκέλη. Το πρώτο είναι ότι πλέον ο δρόμος των συνεργασιών φαντάζει ως μονόδρομος για τη βιωσιμότητα των ομάδων.

Το δεύτερο σκέλος αφορά γραφειοκρατικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΑΟ Σύρου, τα οποία δεν έχουν σταματήσει να υφίστανται μετά την επαναδραστηριοποίηση του και πλέον με τις νέες απαιτήσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τείνουν να γίνουν ανυπέρβλητα. 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares