Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012 15:00

"ΘΥΕΛΛΑ" πολλών ταχυτήτων(vds)

8yella-anw-syros-1-5-2-2012

Κι αν την προηγουμενη αγωνιστικη μιλησαμε για -5 βαθμους στο Δ.Γ. Καμαριου, τοτε η σημερινη μερα επιφυλαξε μια ευχαριστη εκπληξη, στους 300 και πλεων σαντορινιους φιλαθλους:  "Θυελλα" πολλων ταχυτητων.

Οχι αυτη των διαφορων δελτιων καιρου, αλλα την ομαδα που προερχεται απο το Καμαρι Σαντορινης. Ίσως το καλυτερο της παιχνιδι για φετος και μαλιστα απεναντι σε μια απο της κορυφαιες ομαδες του θεσμου την "Ανω Συρο"

8yella-anw-syros-2-5-2-2012

Γκολ και θέαμα

Στο Δ.Γ. Καμαριου σημερα στις 12:00 ηρθαν αντιμετωπες η καλυτερη αμυνα του ομιλου (Θυελλα) με την καλυτερη επιθεση (Ανω Σύρος).

Ενα ντερμπι μεταξυ  του 2ου & 3ου στη βαθμολογια ειχε να προσφερει πολλα. Δυναμη, παθος, ενταση και πολλες εναλλαγες φασεων μεταξυ των 2 εστιων.

Ακριβως αυτα προσφεραν και οι 2 ομαδες σημερα σε μια ηλιολουστη μερα καταλληλη για ποδοσφαιρο.

Τελικη νικητρια η ομαδα της Θυελλας με σκορ 3 - 1. Μια νικη που παιρνει μεγαλυτερη διασταση γιατι εκτος απο την δυναμικοτητα του αντιπαλου, η Θυελλα ειχε να αντιμετωπισει και πολλα αλλα.

Καταρχην επαιζε με την πλατη στον τοιχο πλεων μετα την ηττα απο τον Α.Ο. Παρου και αν και βρεθηκε  πισω στο σκορ στο Α' και βρηκε τα ψυχικα αποθεματα στο 2ο ημιχρονο να γυρισει το σκορ.

Τρεις αναγκαστικες αλλαγες λογο τραυματισμου για την ομαδα του κου Καντζελη. Μελανο σημειο της ημερας ο σοβαρος τραυμαρισμος του Λυγνου Ε., ο οποιος διακομησθει στο κεντρο υγειας, οπου και διαπιστωθηκε καταγμα στα πλευρα(περαστικα και ταχεια αναρρωση στον ποδοσφαιριστη του Καμαριου).

8yella-anw-syros-3-5-2-2012

Με σκοπο τη νικη

William Hill Sports Η ομαδα της Ανω Συρου κατεβηκε στην Σαντορινη με σκοπο να παρει την νικη. Φουλ επιθεση απο το 1ο λεπτο, με παικτες που ηξεραν τι ζηταγαν μεσα στο γηπεδο.Κυριο χαρακτηριστικο των παικτων της Ανω Συρου οι παρα πολλες και γρηγορες εναλλαγες θεσεων μεταξυ τον παικτων της,αφου ακομα και εμεις ειχαμε προβλημα με το ρεπορταζ (παρα πολλη καλη δουλεια απο τον κο Πουλο).

Ο αγωνας ξεκινησε με την ομαδα της Συρου να μπαινει με πιο αποφασιστικοτητα και να ελενγχει τον αγωνα, στη μεγαλυτερη διαρκεια του 1ου μέρους. Πραγμα που το αποδεικνύει και το σκορ ημιχρονου (0-1).

Απο την πλευρα της η θυελλα εδειχνε λιγο χαμενη λογο των πολλων αλλαγων θεσεων των παικτων της αντιπαλλου και προσπαθουσε κυριως με τον Δαμιγο να δημιουργησει φασεις στα αντιπαλα καρε.

 Το καθάρισε στο δεύτερο

 Στο 2ο ημιχρονο η κατασταση αλλαξε και πηραν μπροστα οι μηχανες της Θυελλας (ειναι αυτο που λεμε «εφαγαν» μεχρι και το χορτο). Η ψυχολογικη ενεση και οι  λιγοστες αλλα απαραιτητες  φωνες του κου Καντζελη  κατα την διαρκεια του ημιχρονου επιασαν τοπο αφου σε συνδιασμο με το γρηγορο γκολ της ισοφαρισης ηρθαν να αλλαξουν ολη την μορφη του παιχνιδου στο 2ο ημιχρονο. Μια Θυελλα διαφορετικη δεν αφησε περιθωρια αντιστασης στον αντιπαλλο με επελασεις και απο τις 2 πτερυγες ηταν πραγματικα το κατι αλλο.

Δικαιο το αποτελεσμα και με το τελος του παιχνιδιου τους βρηκε ολους να το δεχοντε χωρις παραπονα.

Πολυ καλη η διαιτησια των : Κουζουμη - Αρμακολλα Εμ - Φαρμακη

Mvp:  Δαμιγος Νικος  (θυελλα Καμαριου)

Θυελλα Καμαριου : (Καντζελης) Μηνδρινος Βλ, Παγια, Λυγνος Χρ, Μπαλιακας, Ζωτος, Γαλαιος, Δεναξας, Ξαγοραρης, Αρβανιτης, Δαμιγος, Αργυρος (α/ο), Βλαβιανος, Λυγνος Ευαγ, Γιουρελης, Μηνδρινος Αν, Βιβα, Φουστερης. 

Ανω Συρου : (Πουλος)  Σαγρες, Συριανος, Βαβουρακης, Παπαδακης, Σουρλας, Αλεφραγκης, Τζωρτζης (α/ο), Stoythev, Μανουδακης, Δημητρακοπουλος, Τσιακαλος, Σιμος, Κοκκαλης, Κρητικος, Μελισσακης, Βαμβακουσης, Σιαγκινετος.

Φασεις

1ο ημιχρονο

4".....σεντρα απο αριστερα σουτ του μανουδακη, αουτ

  William Hill Sports 9".....σουτ του Αρβανιτη μετα απο λαθος των αμυντικων και η μπαλλα λιγο αουτ

 10'.....μπασιμο απο δεξια του Δεναξα, πασαρει στον Δαμιγο ο οποιος δεν προλαβαινει

 12'.....επελαση απο αριστερα του Stoychev, πασαρει στον Δημητρακοπουλο ο οποιος σουταρει και η μπαλλα φευγει λιγο εξω απο το δοκαρι

 20'.....σουτ του Μανουδακη μεσα απο την περιοχη τερματος και η μπαλλα ψηλα αουτ

 27'.....καταπληκτικο σουτ του Δημητρακοπουλου σχεδον απο το κεντρο και η μπαλλα ελαχιστα αουτ

 35'.....εκτελεση πλαγιου φαουλ και εξ επαφης κεφαλια του Stoychev λιγο αουτ

 37'....ο Αργυρος με τραβηγμα στο ποδι αποχωρει και την θεση του παιρνει ο Λυγνος Ευαγ.

45'.....γ κ ο λ λλλλλλλλλλ!!! Για την ομαδα της Ανω Συρου. Mετα απο μια φαση διαρκειας στα καρε του Μηνδρινου Βλ. Και σουτ η μπαλλα κτυπαει στο οριζοντιο δοκαρι και στην επιστροφη της ο Stoychev την στελνει στα δυχτια ... 

 2ο ημιχρονο

46'.....γ κολλλλλλλλλλλλλλλλλ  για την θυελλα απο τον Δαμιγο με την εναρξη του 2ου η μπαλλα φτανει στα ποδια του Δαμιγου ο οποιος με δυνατο σουτ δεν αφηνει περιθωρεια αντιδρασης στον Σαγρε

48'.....σε εναερια εξοδο του ο Μηνδρινος Βλ. Πεφτει με το γονατο πανω στον Λυγνο Ευαγ. Με αποτελεσμα τον σοβαρο τραυματισμο του δευτερου...

50'.....γκολλλλλλλλλλλλλλλλλ για την Θυελλα απο τον Λυγνο Ευαγ., προσωρινη επανοδος του Λυγνου Ευαγ. Στον αγωνιστικο χωρο και αφου εχει ζητησει απο τον κο Καντζελη να μην προχωρησει στην αλλαγη.

 Η μπαλλα μετα απο κοντρες φτανει στα ποδια του Δαμιγου ο οποιος εξαπολυει εναν "κεραυνο" κατα του Σαγρε ο οποιος με την σειρα του κανει καταπληκτικη αποκρουση αλλα δηστυχως για αυτον η μπαλλα φτανει στον ηδη προς "καταρευση" Λυγνο Ευαγ. που την στελνει στα δυχτια και βαζει μπροστα στο σκορ την ομαδα της Θυελλας.

 51'.....αλλαγη για την Θυελλα. Βγαινει ο Λυγνος Ευαγ και μπαινει ο Βλαβιανος

 54'.....μακρινο σουτ του Βλαβιανου αποκρουει ο Σαγρες

 58'.... Ενα 5λεπτο με υπεροχη της Θυελλας χωρις ομως καποια φαση στα καρε του Σαγρε

 63'....ειναι ορατη πλεων η διαφορα ψυχολογιας αναμεσα στις 2 ομαδες

 63'....κιτρινη στον Δημητρακοπουλο για διαμαρτυρια

 65'....διπλη αλλαγη για την Ανω Συρο. Βγαινουν οι Βαβουρακης & Δημητρακοπουλος και μπαινουν οι Τσιακαλος & Σιμος

 67'....γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλ για την Θυελλα απο τον Ξαγοραρη σουτ του Βλαβιανου απο τ αριστερα, αποκρουει ο σαγρες και ο επερχομενος Ξαγοραρης στελνει την μπαλλα μεσα στα καρε του αντιπαλλου.

 70'.....κιτρινη στον Σουρλα για διαμαρτυρια

 72'.....αναγκαστικη αλλαγη για την Θυελλα λογο τραυματισμου. Βγαινει ο Δεναξας και μπαινει Ογιουρελης

 76'.....κιτρινη στον Παγια για αντικανονικο μαρκαρισμα

 80'....μετα απο επελαση του stoychev και κοντρες η μπαλλα φτανει στα ποδια του Αλεφραγκη και απο εξ επαφης στελνει την μπαλλα Ψηλα αουτ...

 81'....σουτ του Ξαγοραρη εξω απο την μεγαλη περιοχη και ο Σαγρες κανει την αποκρουση του αγωνα

 82'....βαθια μπαλλια τουΑρβανιτη στον Δαμιγο ο οποιος σουταρει και στελνει την μπαλλα ψηλα αουτ

 85'....κιτρινη στον Τζωρτζη για διαμαρτυρια

 86'....κιτρινι στον Μανουδακη για αντικανονικο μαρκαρισμα

 90'....η φαση του αγωνα....ο Γαλεος παιρνει την μπαλλα απο το κεντρο και  εξαπολυει εναν "κεραυνο" κατα της εστιας του σαγρε ο οποιος βρισκει την μπαλλα με τα δαχτυλα,την στελνει δοκαρι και κορνερ...

 90'....ο κος Κουζουμης δειχνη 6 λεπτα καθυστερησεων

 91'....επικρατει ενας 5λεπτος επιθετικος μονολογος των φιλοξενουμενων χωρις ομως να καταφερουν κατι το θετικο

  Ενδιαφεροντα:

 Εκτος αγωνιστικου χωρου κατα την διαρκεια του 1ου ημιχρονου εμεινε ο φυσικοθεραπευτης της Θυελλας κος Λυγερος, αφου δεν κατειχε μαζι του τα απαραιτητα εγγραφα ειδικοτητος που απαιτει πλεων η ΕΠΣ σε τετοιες περιπτωσεις.

Και ο Βασιλης ο φυλακας του γηπεδου την δουλεια του. Καποια ρολα χαρτια εριξαν οι φιλοι της Θυελλας και τους τα "εσουρε". Παντως κατα την διαρκεια του αγωνα ηταν διπλα στους 2 παγκους ετοιμος να προσφερει τις υπηρεσιες του.

Παρων στην κερκιδα και οι ομαδες του Α.Ο. Καρτεραδου & Α.Ο. Πυργου χειροκροτουσαν καθε προσοπαθεια και των 2 ομαδων.

Και ο γιατρος την δουλεια του : "βρε παιδια ποιος παιζει;"

Για το sportcyclades : "ηλεκτρονικο κεντρο σαντορινης"

HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares