Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2012 17:25

Σε ένα τέταρτο τελείωσε το ματς ο Αστέρας

asteras-lava-0-5-2-2012

Σε ένα ευχάριστο πρωινό εξελίχτηκε για τους παίκτες αλλά και φίλους του Αστέρα μιας και νίκησε με το ευρύ 6-1 την αξιόμαχη ομάδα της Λάβας.

William Hill Sports
Η ομάδα των Μαρμάρων με στρωτή μπάλα αλλά και οργανωμένες επιθέσεις έδωσε διαστάσεις θριάμβου αφού το σκορ στο πρώτο ημίωρο ήταν ήδη 5-0. Η Λάβα από την πλευρά της βοήθησε σε αυτό αφού δεν κλείστηκε και έπαιξε ποδόσφαιρο με τους Κώστα Δρόσο και Άγγελο Συρίγο να ξεχωρίζουν από τους φιλοξενούμενους. Σίγουρα η Λάβα δεν είναι η ίδια ομάδα με αυτή που βλέπαμε στα πρώτα ματς του φετινού πρωταθλήματος, σε αυτό έχει βοηθήσει και η αλλαγή προπονητή, όπου ο κ Μάριος Γαλανός προσπαθεί να ανεβάσει τους παίκτες του και από ψυχολογικής πλευράς αλλά το κυριότερο να τους περάσει τη «συμπεριφορά» των ποδοσφαιριστών του μέσα στο παιχνίδι.

asteras-lava-1-5-2-2012
1ο ημίχρονο
Στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου οι ομάδες μπήκαν αρκετά νωθρά, επηρεασμένες σε μεγάλο βαθμό από την ακατάλυτη ώρα του παιχνιδιού. Η μπάλα στριφογύριζε στο κέντρο χωρίς να βγει καμία φάση στα δύο γκολπόστ.
Η πρώτη αξιόλογη φάση ανήκει στον Αστέρα όταν στο 12ο λεπτό ο δαιμόνιος επιθετικός και πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Πάρου Χρήστος Χριστόφορος επιχείρησε σουτ λίγο έξω από την περιοχή του Στεφανάκη όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του αρχηγού της Λάβας. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Λάβας όταν ο Κώστας Δρόσος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα αρκετά πλάγια από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σερέπα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό και πιο συγκεκριμένα στο 17ο ο Νίκος Κρητικός με σουτ απείλησε την εστία του Στεφανάκη. Όσο περνούσε η ώρα τόσο και πιο κλασικές φάσεις βλέπαμε έτσι στο 21ο λεπτό η Λάβα λίγο έλειψε να προηγηθεί όταν ο Κώστας Δρόσος έβγαλε μέσα στην περιοχή και φάτσα με τον Σερέπα τον Άγγελο Συρίγο όμως ο έμπειρος αμυντικός του Αστέρα Φραγκίσκος Αλιπράντης με την εμπειρία του έπεσε κι αποσώβησε σίγουρο γκολ. Το παιχνίδι είχε αποκτήσει μια άγρια ομορφιά πάντα σε αθλητικό πλαίσιο με τις ευκαιρίες για γκολ να διαδέχονται η μία την άλλη. Η εποχή φάση έγινε με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Χριστόφορο όταν εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας του Εμπορείου πήρε την μπάλα και προσπάθησε να πλασάρει από πολύ πλάγια, το πλασέ του όμως πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Σταφανάκη. Όμως ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Νίκου Κρητικού. Στο 30ο λεπτό ο Κληρονόμος με πολύ ωραία κάθετη μπαλιά έβγαλε μέσα στην περιοχή τον Χριστόφορο ο ποίος προσπάθησε να κρεμάσει τον Στεφανάκη, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Ρούπας αυτή την φορά συνεργάστηκε άψογα με τον Χριστόφορο αλλά το πλασέ του τελευταίου αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Στεφανάκη. Στο 32ο λεπτό ο Κληρονόμος αναστάτωσε με τις γνωστές του ενέργειες την άμυνα της Λάβας μέσα στη μεγάλη περιοχή και με περίσσια άνεση πλάσαρε εύκολα τον ανήμπορο να αντιδράσει Στεφανάκη κάνοντας το 2-0. Το 3-0 έγινε από τον Χριστόφορο όταν και πάλι από ασίστ του Κρητικού, πλάσαρε σωστά τον Στεφανάκη. Με την σέντρα ο βιρτουόζος νεαρός παίκτης του Αστέρα Παναγιώτης Βιτζηλαίος πήρε την μπάλα από αρκετά έξω από την περιοχή της Λάβας και με ατομική ενέργεια πέρασε τους πάντες φτάνοντας απέναντι από τον Στεφανάκη όπου εκεί δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-0. Στο 42ο λεπτό ο Ρούπας βρήκε στα πλάγια αμαρκάριστο τον Κληρονόμου, αυτός με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Στεφανάκη, κλίνοντας ταυτόχρονα και τον χορό των γκολ για το 1ο ημίχρονο.

asteras-lava-2-5-2-2012
2ο ημίχρονο
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες χαλάρωσαν, ιδιαίτερα το συγκρότημα του κ. Πέτρου Κένερ δεν ήταν τόσο αποτελεσματικό αλλά και επιθετικό όπως στο πρώτο μέρος. Όμως αυτό δεν μας άφησε ανικανοποίητους αφού είδαμε ίσως το ομορφότερο γκολ της φετινής σεζόν τουλάχιστο σε όσα ματς έχουν γίνει στην Β’ Κατηγορία, όταν στο 73ο λεπτό ο Βιτζηλαίος Παναγιώτης στόπαρε εντυπωσιακά την μπάλα, πέρασε τους πάντες στην άμυνα της Λάβας και από πλάγια και εν κινήσει έξω από την περιοχή έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ όπου καρφώθηκε στο δεξί παραθυράκι του Σταφανάκη. Η Λάβα μείωσε το σκορ σε 6-1 οκτώ λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού όταν ο Συρίγος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Αστέρα βλέποντας την μπάλα να περνάει απ όλους και φτάνοντας στα πόδια του, εκεί με ωραίο πλασέ έστειλε τον μπάλα στα δίχτυα του Σερέπα.
Οι πιο αξιόλογες φάσεις του 2ου ημιχρόνου εκτός από τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο 53ο λεπτό όταν ο Ρούπας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Στεφανάκη. Στο 78ο λεπτό ο Κληρονόμος έπειτα από εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και κοντά στο κόρνερ, βρήκε τον Ρούσσο Βαγγέλη ο οποίος με κεφαλιά ανάγκασε τον Στεφανάκη σε εντυπωσιακή απόκρουση, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ρούσσος και πάλι βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, από ωραία ενέργεια του Κληρονόμου και πάλι, όμως το πλασέ του έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Λάβας. Και η τελευταία φάση του αγώνα έγινε στο 89ο λεπτό όταν ο Νίκος Σάμιος με ωραίους ελιγμούς κοντά στο κόρνερ, μαρκαρίστηκε και έδωσε στον αμαρκάριστο Panajtiu ο οποίος παραλίγο να χριστεί σκόρερ αφού το δυνατό σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Λάβας.

asteras-lava-3-5-2-2012
• Για τον ομάδα των Μαρμάρων σκόραραν από 2 γκολ οι Χριστόφορος Χρήστος, Κληρονόμος Σταύρος και Βιτζηλαίος Παναγιώτης.
• Μόνο σε ένα ματς, αυτό με τον Πύργο στα Μάρμαρα (1-0) ο Αστέρας δεν έχει δεχτεί γκολ
• Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη του Αστέρα, ο οποίος γενικά έχει δύο ήττες και καμία ισοπαλία.

• Άλλο ένα στατιστικό στοιχείο που δείχνει την πολύ καλή πορεία των Μαρμαριανών είναι ότι έχει την καλύτερη έως τώρα επίθεση στον 2ο όμιλος της Β κατηγορίας αλλά και την 2η καλύτερη άμυνα.
• Η επόμενη αγωνιστική θα βρει την ομάδα του Πέτρου Κένερ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την σκληροτράχηλη Ίο, ενώ η Λάβα φιλοξενεί τον Αστέρα Τραγαίας.

• Αυτή ήταν η δεύτερη συμμετοχή με την ανδρική ομάδα του νεαρού (μόλις 15 χρονών) Ηλία Ζουμή ο οποίος δείχνει καλά στοιχεία και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Μεγάλη εμφάνιση για τον Αστέρα από τον Κληρονόμο, πολύ καλοί και ο Κρητικός, Βιτζηλαίο και Καρανίκης.
Αυτό ήταν το πρώτο ματς του 2012 για τη Λάβα.
• Ο νέος προπονητής της Λάβας, ο κ. Μάριος Γαλανός δεν μπόρεσε να ντεμπουτάρει στον πάγκο της ομάδας του αφού επαγγελματικές υποχρεώσεις τον ανάγκασαν να παραμείνει στο νησί της Σαντορίνης. Όμως για την εξέλιξη του ματς ενημερωνόταν από τον κ. Δρόσο Αντώνη ο οποίος κοουτσάρισε την ομάδα της Λάβας.

• Αυτή ήταν η πιο βαριά ήττα για την ομάδα του Εμπορείου.

William Hill Sports
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ: (Π. Κένερ), Σερέπας Α., Σάμιος Ν., Σάμιος Κ. (59’ Ζαμπετάκης Π.), Αλιπράντης Φ., Panajtiu C., Καρανίκης Π., Κρητικός Ν. (73’ Ζουμής Ηλ.), Ρούπας Δ., Χριστόφορος Χ. (50’ Ρούσσος Ευαγ.), Βιτζηλαίος Π., Κληρονόμος Σ.
Αναπληρωματικοί: Λουκής Γ., Ρούσσος Π., Πούλιος Α., Λιόντος Κ.
ΑΟ ΛΑΒΑΣ: ( Α. Δρόσος), Στεφανάκης Ελ., Δρόσος Α. (46΄Βάλβης Γ. Μ.), Πρέκας Π., Δεναξάς Ι., Σιγάλας Λ. (77’ Συρίγος π.), Δαρζέντας Εμμ., Βάλβης Μ., Βάλβης Ι., Δρόσος Κ., Συρίγος Αγγ.

Ακολουθουν δηλωσεις καθως και τα γκολ του αγώνα

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για το σημερινό ματς
«Santorineos travel»  και «Επιπλώσεις Ντόλκας»

{div float:left}{/div}{div float:right}{/div}

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares