Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020 12:50

Κάθονται στο τραπέζι και συζητούν για συνεργασία οι Μυκονιάτες παράγοντες

Το ξέσπασμα της πανδημίας και οι ανακατατάξεις που θα φέρει σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο έχει κάνει πιο επίκαιρη από ποτέ την αναγκαιότητα για συνεργασίες, με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο να συγκαταλέγεται στους τομείς που θα επηρεάσει άμεσα η κρίση.

Μετά τις συζητήσεις στη Σαντορίνη και την πρόθεση της Πάρου να μιλήσει για συνεργασίες ακόμη ένα νησί φαίνεται ότι θα βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων το σενάριο της συνεργασίας με στόχο την βιωσιμότητα και φυσικά την αναβάθμιση.

Ο λόγος για τη Μύκονο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις που είχαν γίνει πριν αρκετό καιρό μεταξύ ανθρώπων που σχετίζονται με τον ΑΟ Μυκόνου και την Άνω Μερά, φαίνεται ότι θα έχει και συνέχεια.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ από τη Μύκονο αναφέρει ότι υπάρχει βούληση ώστε τα δύο σωματεία να ενώσουν τις δυνάμεις τους, χωρίς πάντως να έχει τεθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο αναμένεται να γίνει μελλοντικά.

Η αβεβαιότητα για το τι θα γίνει σχετικά με τα πρωταθλήματα, αν η Άνω Μερά παραμείνει στην Γ΄Εθνική και μία σειρά άλλες παράμετροι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο πλάνο που θα τεθεί υπό συζήτηση.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει βούληση από ισχυρούς παράγοντες του νησιού στο να γίνει το βήμα παραπάνω και όπως όλα δείχνουν θα έχουμε εξελίξεις!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares