Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 16:39

Ψαρράς και Κάρλοβιτς δείχνουν τον δρόμο του αθλητικού πολιτισμού

Το ποδόσφαιρο μόνο ενώνει και όσοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό μόνο κακό μπορούν να κάνουν στον αθλητισμό που είναι το όχημα για να γαλουχηθούν υγιείς και ακέραιοι άνθρωποι.

Οι πρόεδροι του Πανναξιακού και του ΑΜΣ Φιλωτίου, Βαγγέλης Κάρλοβιτς και Γιάννης Ψαρράς, φαίνεται να έχουν κατανοήσει ακριβώς το νόημα της ευγενούς άμιλλας που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ των συλλόγων, πράγμα που αποδεικνύουν εμπράκτως με τις κινήσεις που κάνουν και τη σχέση που έχουν καλλιεργήσει μεταξύ των δύο συλλόγων.

Η  ανταλλαγή ποδοσφαιριστών, που ολοκληρώθηκε χθες, ήταν ένα μικρό δείγμα, αφού σήμερα υπήρξε νέα επαφή και περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων, αφού ο πρόεδρος του ΑΜΣ Φιλωτίου, κ. Γιάννης Ψαρράς έγινε κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας του Πανναξιακού, το οποίο αγόρασε από τον Βαγγέλη Κάρλοβιτς.  Στην ανακοίνωση του Πανναξιακού που ακολουθεί, αναφέρεται ότι, το ραντεβού ανανεώθηκε όταν εκδοθούν τα εισιτήρια του ΑΜΣ Φιλωτίου, ώστε ο πρόεδρος του Πανναξιακό να αγοράσει το πρώτο: 

Ένας πρωταρχικός στόχος του νεοεκλεγέντος δ.σ. του Πανναξιακού καθώς και του προέδρου του κ. Καρλοβιτς προσωπικά ήταν η ανάπτυξη δεσμών σταθερών, ειλικρινων και με διάρκεια μεταξύ των ομάδων του νησιού μας.
Πεποίθηση όλων μας στον Πανναξιακό είναι πως μας ενώνουν απείρως περισσότερα απ' όσα μας χωρίζουν η μας χώριζαν η - ενδεχομένως - πίστευαν κάποιοι ότι μας χωρίζουν...
Με αυτές τις αρχές ως αφετηρία,ο Πανναξιακός από την πρώτη στιγμή έκανε ένα άνοιγμα προς όλες τις ομάδες του νησιού, χωρίς να διεκδικήσει δεσπόζουσα θέση στις συνομιλίες. Αντιθέτως, κοιτάξαμε στα μάτια με ειλικρίνεια τους πάντες και επιδιώξαμε μια άνευ όρων συνεργασία με μοναδικό γνώμονα της πρόοδο του νησιού μας,της Νάξου.
Κάποιοι επέλεξαν, ίσως,να βολευτουν σε μια ανιαρή "διαμάχη" που πιθανώς να τους δίνει και οντότητα...
Κάποιοι άλλοι, γνωρίζοντας ότι είναι αυτοφωτοι και άρα πραγματικά δυνατοί, επέλεξαν τον δρόμο των δυνατών. Τις συνεργασίες!
Στη φωτογραφία,οι πρόεδροι των Πανναξιακού Α.Ο. και Α.Μ.Σ. Φιλωτιου κ.κ. Καρλοβιτς και Ψαρράς εγκαινιάζουν την έναρξη συνεργασίας των δύο συλλόγων!
Στη φωτογραφία επίσης,ο κ.Ψαρρας επιδεικνύει την κάρτα διαρκείας του Πανναξιακού που ο ίδιος προμηθεύτηκε.
Στην επόμενη φωτογραφία,ο πρόεδρος του Πανναξιακού θα πράξει ακριβώς το ίδιο!
Το γραφείο τύπου.

69491241_2295271597357197_7075337499169521664_n_ad020.jpg

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares