Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 14:56

Στην Κόρινθος 2006 ο Ντένις Σάντα

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε ομάδα εκτός Κυκλάδων ο Ντένις Σάντα, καθώς χθες ανακοινώθηκε από την Κόρινθος 2006, που φέτος χτίζει ομάδα πρωταθλητισμού.

Ο ποδοσφαιριστής  που έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην Αναγέννηση Νάξου και έχει επίσης αγωνιστεί σε Πανναξιακό (Γ’ Εθνική) και Παμμηλιακό, πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΣ Δραπετσώνας, ενώ φέτος αποτέλεσε πόθο τον ανθρώπων στην Κόρινθο, οι οποίοι έκαναν το παν για να τον αποκτήσουν.

19679940_1710943148940171_687669229_n.jpg

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα του του ΘΑΝΟΥ ΠΕΠΠΑ στο sportactive.gr.

Ο ταλαντούχος Ντένις Σάντα βρήκε την καινούρια του ποδοσφαιρική στέγη στην ομάδα Κόρινθος 2006.

Ο παίκτης ήρθε σε επαφή με τον προπονητή Σταύρο Μπινιάρη και με τον πρόεδρο της ομάδας και ξεναγήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και στους χώρους όπου κινείται η Κόρινθος 2006 και γευματίζοντας κοντά στην περιοχή Καλάμια, δώσανε τα χέρια και τα βρήκαν σε όλα.

Αυτό δείχνει ότι η ομάδα του Μπινιάρη δεν σταματάει και θα συνεχίσει να διεκδικεί το πρωτάθλημα για να ανεβεί στην Γ' Εθνική.

Ο τεχνικός της Κορίνθου, Σταύρος Μπινιάρης δήλωσε μιλώντας στο Sportactive και τον Θάνο Πέππα:

"Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για την προσθήκη αυτή! Εντάξαμε στο δυναμικό μας έναν παίκτη πολύ ποιοτικό. Έναν παίκτη που εκτός των άλλων είναι ένα εξαιρετικό παιδί με πολύ καλό χαρακτήρα και έχει σαν στόχο στην ζωή του να κάνει πρωταθλητισμό.

Νιώθουμε ιδιαίτερα τυχεροί που μας τίμησε με την υπογραφή του και που τελικά η Κόρινθος 2006 ήταν η τελική του επιλογή, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν πως είχε κι άλλες πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες.

Παρά την απόκτηση του Ντένις, ο στόχος μας ήταν και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Γ' Εθνική. Είναι ο μοναδικός μεγάλος στόχος που έχει η ομάδα μας. Μάλιστα προκειμένου να το πετύχουμε αυτό, έχω να υπογραμμίσω πως θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφές τις επόμενες ημέρες για την Κόρινθο".

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares