Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 21:12

Επαναδραστηριοποίηση της Άνω Σύρου;

Με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής στην Σύρο η Άνω Σύρο απέκτησε ένα δραστήριο και γεμάτο νέες ιδέες Τοπικό Συμβούλιο.

Μέσα στις ιδέες που έχουν ακουστεί για την «αναζωογόνηση» του ιστορικού και ταυτόχρονα εκθαμβωτικής ομορφιάς οικισμού του νησιού η νέα διοίκηση του διαμερίσματος και ειδικά ο υπεύθυνος για την Άνω Σύρο Γιάννης Ρούσσος έχει εκφράσει εξ αρχής την πρόθεση του για την επαναδραστηριοποίηση του ιστορικού σωματείου της Άνω Σύρου.

Μάλιστα ο νέος και ορεξάτος Πρόεδρος της ΡΕΔΗΣΕ φαίνεται ότι εκτός των συναδέλφων του στο Τ.Σ. έχει και την αμέριστη συμπαράσταση ιστορικών και ιδρυτικών μελών του Α.Ο. Άνω Σύρου, με τα οποία ήδη έχουν προγραμματιστεί και οι πρώτες επαφές για τις αρχές του 2015.

Όπως τονίζει ο Γιάννης Ρούσσος στο στενό του περιβάλλον, στόχος της επαναδημιουργίας της ομάδας θα είναι να λειτουργήσει πάνω σε υγιή πλαίσια, μακριά από την ζάλη του πρωταθλητισμού και θα απευθύνεται σε όλα τα παιδιά που άλλοτε είχαν μία επιπλέον αθλητική στέγη που τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί.

Η πορεία των εξελίξεων θα κριθεί καθαρά από τις συναντήσεις που έπονται, αφού ως είθισται, αναμένεται να πέσουν πολλές νέες ιδέες στο τραπέζι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άλντο Τσέχου ο πρώτος Ξεκινάει και βλέπει ενίσχυση »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares