Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 16:06

Συγκλονιστικό ματς μεταξύ Νηρέα και Αναγέννησης Νάξου.

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Παροικιάς μεταξύ του Νηρέα και της Αναγέννησης Νάξου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν τον αγώνα με δέκα παίκτες και έπαιξαν έτσι μέχρι και το 60' αφού ο εντέκατος παίκτης τους είχε αδιαθεσία λόγω του καιρού στο ταξίδι από τη Νάξο προς την Πάρο, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού. 

Ο Νηρέας ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 3' όταν σε μια βαθιά μπαλιά, ο Βασιλάκης πήγε να γυρίσει στον τερματοφύλακά του άτσαλα και ενώ δεν πιεζόταν, με αποτέλεσμα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 13' ο Marku σούταρε προς την εστία της Αναγέννησης, σε ένα σουτ που φαινόταν να καταλήγει άουτ, όμως η μπάλα βρήκε σε ένα σώμα αντιπάλου και έτσι ξεκούραστα οι γηπεδούχοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 2-0. Η Αναγέννηση προσπάθησε να γυρίσει λίγο τη μπάλα και έφτασε μια ανάσα από το γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το ημίχρονο όμως σχεδόν ανήκε στο Νηρέα, ο οποίος στο 33'  με σουτ έκανε το 3-0. Εκεί όλοι πίστεψαν πως το ματς τελείωσε και ιδιαίτερα οι παίχτες των γηπεδούχων. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Bullari, εκτέλεσε τον Παντελαίο και αναπτέρωσε τις ελπίδες των φιλοξενούμενων. 

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, ο Νηρέας κυκλοφόρησε τη μπάλα αλλά στη συνέχεια οι παίκτες αναλώθηκαν σε ανούσιες τρίπλες ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν μέτρα. Το δοκάρι στο 70' και τα πολλά χαμένα σουτ ήταν σαν προειδοποιήσεις για το γκολ του Καραγιάννη στο 75'. Η φάση όμως που σημάδεψε τον αγώνα έγινε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όταν ο Κάβουρας, μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα του Νηρέα, σούταρε αδύναμα, η μπάλα μπήκε στο τέρμα και ήρθε το 3-3. Η επόπτης Μαργαρίτη σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, όμως ο διαιτητής Ρούσσος Ε. κατακύρωσε το γκολ παίρνοντας τη φάση πάνω του. 

Οι Ναξιώτες παίζοντας ψυχωμένα πήραν ένα βαθμό που τον άξιζαν βάσει εικόνας, όμως σύμφωνα με τις συνθήκες του παιχνιδιού, οι παίκτες του Νηρέα αδίκησαν τους εαυτούς τους και όποιες προσδοκίες είχαν χτίσει. Κάποιοι παίχτες είχαν περισσότερο το μυαλό τους στην εξέδρα παρά στο ματς.

Πολύ καλός ο διαιτητής κ. Ρούσσος Βαγγέλης με επόπτες την Σεμίνα Μαργαρίτη και τον Μαρτίνι Κλόντι

ΝΗΡΕΑΣ (Κορτιάνος): Παντελαίος, Καλαφατάς, Τσούκε, Σκανδάλης (60' Παπαδημητρίου), Κότσαρης, Αρκουλής, Dushi, Τζανακόπουλος, Marku, Ζησιμόπουλος, Γκέτσι

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ (Απειραθίτης): Σέργης, Καραγιάννης Μ., Bullari, Κουφόπουλος, Βασιλάκης, Κάβουρας, Κουνάδης, Καραγιάννης Β., Hidri, Papa, Κάκο

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares