Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 01:07

Νίκη του ΠΑΣ Τήνου στην Σύρο

Μια εύκολη νίκη πέτυχε η νεοσύστατη ομάδα  Νέων του Π.Α.Σ Τήνου στο ντεμπούτο του στην κατηγορία καθώς επικράτησε πολύ εύκολα του Α.Ο Σύρου με σκορ 1-6 δείχνοντας πως υπάρχει μέλλον στο Τηνιακό ποδόσφαιρο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο σκόρερ των τριών από τα έξι τέρματα της ομάδας της Τήνου Γιαννησοπουλος ενώ τα άλλα τρία γκολ του  Π.Α.Σ Τήνου πέτυχαν  οι Αρμακολας Ε.,Αρμακολας Ι. και Δελατολας Σ. το γκολ της ομάδας του ΑΟ Σύρου πέτυχε ο Γκιουραι με πέναλτι  μειώνοντας προσωρινά σε 1-3. Μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του παίκτη του ΑΟ Σύρου Πριντεζη ο οποίος σε μια σύγκρουση με το ποδοσφαιριστη του Π.Α.Σ Τήνου Αρμακολα Ε. με αποτέλεσμα να του δημιουργηθεί ένα σκίσιμο στο κεφάλι και να μεταφερθεί για συρραφή στο νοσοκομείο Σύρου.

Οι φάσεις του αγώνα:

  • 2' Τραυματισμός του ποδοσφαιριστη του Α.Ο. Σύρου Πριντεζη σε σύγκρουση με το ποδοσφαιριστη του Π.Α.Σ Τήνου Αρμακολα Ε.
  • 3' Γκολ!!!!!!!!! Εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γιαννησοπουλου από 40 μετρά η μπάλα παίρνει τροχιά προς τα δίχτυα χωρίς  να ακουμπήσει κανείς και  η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Παναγιωτου και να GIANNISOPOULOSκάνει το 0-1.
  • 11' Γκολ!!!!!!!!! Μέτα από  κόρνερ του Γιαννησοπουλου ο Αρμακολας Ε. Α.Ο. Σύρου εκμεταλλευτικέ την σύγχυση στην άμυνα του Α.Ο. Σύρου και δεν δυσκολεύεται να κάνει το 0-2.
  • 22' Γκολ!!!!!!!! Εκπληκτική μπαλιά από το χώρο του κέντρου ο Αρμακολας Ι. δεν δυσκολεύεται με ωραίο πλάσε να κάνει το 0-3.
  • 33' Αποβολή για τον ποδοσφαιριστη του Α.Ο. Σύρου Βουτσινο ο οποίος κτύπησε εκτός φάσης τον ποδοσφαιριστή Γιαννησοπουλο με αποτέλεσμα να δεκτει την απευθείας κόκκινη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες
  • 36' Γκολ!!!!!!!! Ο ποδοσφαιριστης του Α.Ο. Σύρου Γκιουραι ανατρέπεται από τον Κελαδιτη με το διαιτητή Βαρθαλιτη να δείχνει το σημείο του πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο  ίδιος ο ποδοσφαιριστης Γκιουραι.
  • 40' Γκολ!!!!!!!!! Ο Γιαννησοπουλος με ωραίο πλάσε κάνει το 1-4 το οποίο είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
  • 50' Γκολ!!!!!!!!! Ο Δελατολας στην επαναφορά μετά από απόκρουση του τερματοφυλακα του ΑΟ Σύρου δεν δυσκολεύεται να κάνει το 1-5
  • 65' Γκολ!!!!!!!!! Ο Γιαννησοπουλος και πάλι μετά από ατομική ενεργεία δεν δυσκολεύεται να κάνει το 1-6 το οποίο θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα

Μεγάλοι διακριθέντες του αγώνα  ήταν για τον Π.Α.Σ Τήνου ο σκόρερ Γιαννησοπουλος και ο εκπληκτικός Δενεκαριας που έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο στο αμυντικό κομμάτι ενώ για τον Α.Ο. Σύρου διακρίθηκε ο Γκιουραι. Πολλή καλή διαιτησία των Βαρθαλιτη , Μπελιτση και Βασαλου που πάρα την ευκολία του αγώνα δεν έκανα ούτε ένα λάθος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΟΣΥΡΟΥ(ΖΑΧΑΡΙΟΥ): 1.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, 2 ΣΤΕΦΑΝΟΥ, 3 ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ, 4 ΠΙΤΑΟΥΛΗΣ, 5 ΡΟΥΣΣΟΣ, 6 ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ, 7 ΓΚΙΟΥΡΑΙ, 8 ΣΚΟΥΛΑΤΟΣ, 9 ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ, 10 ΜΠΑΙΛΑΣ, 11 ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ 12 ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ, 13  ΡΟΥΣΣΟΣ, 14 ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, 15 ΛΑΖΑΡΙΝΟΣ, 16 ΡΟΥΣΣΟΣ, 17 ΓΑΡΑΣ, 18 ΚΟΚΚΑΛΗΣ

ΠΑΣ  ΤΉΝΟΥ(ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΟΣ)1,ΑΠΕΡΓΗΣ, 2.ΔΕΝΕΚΑΡΙΑΣ, 3.ΟΡΦΑΝΟΣ, 4.ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ε, 5.ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ, 6,ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, 7.ΒΑΣΙΛΑΣ, 8.ΒΙΔΑΛΗΣ, 9.ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ, 10.ΓΙΑΝΝΗΣΟΠΟΥΛΟΣ, 11.ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ι, 12.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, 13.ΑΡΜΑΟΣ, 14.ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ,16.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

AOS-PAS NEOI 2014

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares