Κυριακή, 06 Ιουλίου 2014 22:40

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στον ΠΑΣ Τήνου

Μετά την συνένωση της Στενής και του ΑΟ Τήνου στην Τήνο γίνεται ένας διαρκής αγώνας δρόμου, προκειμένου το νεοσύστατο σωματείο του ΠΑΣ Τήνου, να οργανωθεί σε όλους του τομείς και να παρουσιαστεί έτοιμο ώστε να δηλώσει συμμετοχή στα πρωταθλήματα της νέας σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να τρέξουν το νέο εγχείρημα ετοιμάζουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών τα οποία θα πρέπει να κατατεθούν εκ νέου στην ΕΠΣ Κυκλάδων, περιέχοντας το όνομα της νέας Τηνιακής ομάδα που θα ονομάζατε "Παντηνιακό Αθλητικό Σωματείο Τήνου".

Νέο Δ.Σ.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι στο νησί της Τήνου μετά το άκουσμα και κυρίως την έναρξη των διαδικασιών της συνένωσης των δύο ομάδων του νησιού υπάρχει μία νότα αισιοδοξίας και σε αυτούς που ασχολούνται περισσότερο επικρατεί ο ενθουσιασμός, καθώς μετά από πολλά χρόνια όλοι τους διαβλέπουν ότι μετά από πολλά χρόνια το Τηνιακό ποδόσφαιρο μπορεί να γυρίσει εκεί που του αξίζει. Μία από τις επόμενες ενέργειες που θα γίνουν θα είναι και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, η οποίες σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνουν στα τέλει του Ιουλίου. Υποψήφιοι και συνεπώς η νέα διοίκηση θα είναι όλα τα υγιή στοιχεία των δύο σωματείων, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι το νέο σχήμα δεν θα έχει και την απαραίτητη στήριξη όσων δεν θα λάβουν μέρος στις εκλογές.

Γήπεδο

Στο θέμα του γηπέδου οι λύσεις βρέθηκαν άμεσα, με το γήπεδο της Στενής να είναι η επικρατέστερη έδρα της Ανδρικής ομάδας και το Δ.Γ. Τήνου να είναι αυτό που θα φιλοξενεί τις ακαδημίες, οι οποίες αναμένεται να οργανωθούν ακόμη περισσότερο. Μάλιστα υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία ότι η νέα τάξη πραγμάτων θα φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά στον χώρο του ποδοσφαίρου και υπάρχουν μέλη της διοίκησης που έχουν πολύ όρεξη ώστε να δημιουργηθεί κάτι πάρα πολύ καλό.

Οικονομικό

Το οικονομικό ήταν ένας από τους κύριους λόγους που ξεκίνησε η όλη διαδικασία και όπως τις περισσότερες ομάδες είναι κάτι που απασχολεί και τη νέα ομάδα του Νησιού. Φυσικά οι διοικούντες του σωματείου ποντάρουν στου πατριώτες τους, που τους περιμένουν αρωγούς στη νέα αυτή προσπάθεια, η οποία όπως φαίνεται θα στηριχθεί και από τον Δήμο, ο οποίος θα πρέπει να καταλάβει ότι στο νησί δημιουργείτε ένα υγιές κύτταρο του αθλητισμού και πρέπει να στηριχθεί με κάθε τρόπο.

Ρόστερ

Η κατανόηση σε ένα τέτοιο εγχείρημα είναι απαραίτητη και αυτό περισσότερο απαιτείται από τους παίκτες και τους προπονητές που τελικά θα απαρτίσουν την ανδρική ομάδα. Φυσικά φαντάσματα του παρελθόντος δεν χωράνε σε μία τόσο ανοιχτόμυαλη προσπάθεια, όπου θα πρέπει όλοι οι Τηνιακοί να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να επαναφέρουν το πάλε ποτέ ισχυρό Τηνιακό ποδόσφαιρο εκεί που του αξίζει και επιτέλους να δούμε να λάμπει ξανά το αναμφισβήτητο ποδοσφαιρικό ταλέντο που υπάρχει στο νησί.

Ανταπόκριση Φραγκίσκος Λούβαρης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares