Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 12:25

Λουκάς το 1ο ΜΠΑΜ του Πανθηραϊκού, έπεται συνέχεια

Πριν καλά – καλά προλάβει να τελειώσει η σεζόν 2013-2014 ο Πανθηραϊκός σχεδιάζει και κάνει κινήσεις που θα τον φέρουν σε θέση πρωταγωνιστή τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ξεκάθαρος στόχος φαντάζει πλέον για τον Πανθηραϊκό η κατάκτηση του πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και η άνοδος της ομάδας της Σαντορίνης στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Βήματα

Η αρχή του σχεδιασμού έχει γίνει με τα έργα αποκατάστασης που θα γίνουν την πάλε ποτέ καυτή έδρα του Πανθηραϊκού, το γήπεδο των Φηρών. Μάλιστα αν όλα πάνε καλά και τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα ο Πανθηραϊκός θα μετακομίσει στη παλιά του και ανανεωμένη έδρα περίπου τον Νοέμβριο. Το 2ο βήμα του Συλλόγου της Σαντορίνης ήταν οι εκλογές, όπου αρκετά νέα πρόσωπα ήρθαν να προστεθούν στην ήδη δραστήρια διοίκηση του Πανθηραϊκού.

 Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα

Μάλιστα η διοίκηση του Θηραϊκού σωματείου προχώρησε και στην 1η του μεταγραφική κίνηση, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 26χρονος μέσο Στάθη Λουκά. Ο ύψους 1,86 τη σεζόν που ολοκληρώθηκε LOYKAS ORTHIAαγωνίσθηκε στον Ολυμπιακό Λιοσίων, αλλά , μετρά πάρα πολλές συμμετοχές στο Αθηναϊκό πρωτάθλημα και κυρίως σε ομάδες της Α΄Αθηνών. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο το 1999 από το παιδικό του Πανιωνίου, όπως παρέμεινε έως και το 2002. Το 2003 μετακόμισε στο εφηβικό τμήμα των Τραχώνων και παρέμεινε έως και το 2010 που αγωνίσθηκε στην ανδρική ομάδα. Το 2011 μεταγράφηκε στη Διάνα Ηλιούπολης και το 2012 βρέθηκε στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Το 2013 ήταν στο Γ.Σ. Καισαριανής όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα και τη φετινή σεζόν αγωνίσθηκε στον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε μετά την λήξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής ο Πανθηραϊκός θα αρχίσει να ολοκληρώνει τις συμφωνίες του, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθούν κάποια ηχηρά ονόματα με τα οποία ήδη βρίσκεται σε διαβουλεύσεις. Ένα από αυτά και ο 1ος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Ιάκωβος Σταματίου, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης τόσο του προπονητή της ομάδας Αλέξη Κωνσταντόπουλου, όσο και των μελών της διοίκησης.

Ξέρω που ήρθα

Ο Στάθης Λουκάς στις πρώτες του δηλώσεις στο sportcyclades.gr δήλωσε ενθουσιασμένος από το νησί και τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι όπως είπε μαζί με τον προπονητή της ομάδας τον πλησίασαν με τέτοιο τρόπο που του έδωσε να καταλάβει ότι το σωματείο βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεργαστώ με τον Πανθηραϊκό, οι άνθρωποι της διοίκησης και ο προπονητής με πλησίασαν με πολύ όμορφο τρόπο και μου έδωσαν να καταλάβω ότι είναι μία πάρα πολύ οργανωμένη ομάδα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Τι γνωρίζει όμως ο υψηλόσωμος μέσος για τον Πανθηραϊκό και το Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα; «Δεν έχω παίξει ποτέ εκτός Αθήνας, αλλά με το που ήρθα στο νησί κατάλαβα ότι πρόκειται για έναν από τους ομορφότερους τόπους στην Ελλάδα. Ενημερώθηκα για την ομάδα και γενικότερα για το πρωτάθλημα, όπου γνωρίζω ότι οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και ο Πανθηραϊκός είναι μία ομάδα πρωταθλητισμού με πολύ κόσμο στο πλάι της. Αν και είναι κάπως νωρίς εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο μου και να παίξω σε μεγαλύτερη κατηγορία με την ομάδα του Πανθηραϊκού».

LOYKAS 1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares