Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 23:58

6σφαιροι με Σταματίου και Πρίντεζη

Με καλύτερο παίκτη τον Ιάκωβο Σταματίου, ο οποίος πέτυχε τα 4 από τα 6 γκολ, στο εντυπωσιακό 6-1 επί της ΑΕ Στενής Τήνου, ο ΑΟ Σύρου έκανε το καθήκον του, πήρε τους 3 βαθμούς στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής και πλέον ποντάρει σε στραβοπάτημα του Αίαντα Σύρου (στο αυριανό παιχνίδι με τον ΑΟ Πάγου) για να τερματίσει πρώτος στον 1ο όμιλο και να πάει απευθείας στην 2η φάση του πρωταθλήματος που είναι τα μπαράζ.

Τα γκολ για τον ΑΟ Σύρου πέτυχαν ο Σταματίου στο 19’, στο 48’, στο 67’ και στο 81’, ο Πρίντεζης στο 49’ και στο 76’, ενώ προσωρινά είχε ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους ο Ζαλώνης Μάρκος στο 44’ με STAMATIOY DIEKDIKISHπέναλτι.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην φάση των ομίλων έλαβαν τέλος με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Σύρου, με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Ζαχαρίου και τους παίκτες του να πιάνουν άμεσα δουλειά για τον τελικό του Σαββάτου με την Θύελλα Καμαρίου.

Πολυβόλα

Με τα γκολ που πέτυχαν σήμερα ο Ιάκωβος Σταματίου και ο Λεονάρδος Πρίντεζης οδηγούν την κούρσα των σκόρερ του 1ου ομίλου, έχοντας 13 και 8 γκολ αντίστοιχα, ενώ ο ΑΟ Σύρου διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 37 τέρματα ενεργητικό.

Το φιλμ του αγώνα

Στα αγωνιστικά, ο ΑΟΣ δημιούργησε αρκετές φάσεις μετουσιώνοντας σε γκολ 6 από αυτές. Δεν ανησύχησε ιδιαίτερα αμυντικά, αν εξαιρέσουμε 1 σουτ του Ναζου και 1 σουτ του Τζες λίγο πριν το γκολ της ισοφάρισης. Ο ΑΟ Σύρου ανεβοκατέβαζε ταχύτητα όποτε ήθελε, με κυρίαρχο ρόλο να παίζουν τα 2 τέρματα που πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου.

(1-0) Μετά την σέντρα από τα αριστερά του Σταμούλη, ο Σταματίου με κεφαλιά ανοίγει το σκορ στο 19’ για τον ΑΟ Σύρου

(1-1) Στο 44’ ο Μ. Ζαλώνης έφερε το παιχνίδι στα ίσα για την Στενή. Ο τερματοφύλακας του ΑΟ Σύρου, αν και απέκρουσε, η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε τη γραμμή του τέρματος

(2-1) Στο 48' ο Σταματίου με κεφαλιά έπειτα τη σέντρα του Μανουδάκη θα κάνει το 2-1

(3-1)Ένα λεπτό αργότερα, ο Πρίντεζης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την μπαλιά του Σταματίου και με σουτ στο 49’ θα κάνει το 3-1

(4-1) Στο 67' ο Σταματίου με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα κάνει το 4-1

(5-1) Στο 76' ο Πρίντεζης μόνος του και με ωραίο σουτ θα κάνει το 5-1

(6-1) Το τελικό γκολ για τον Α.Ο. Σύρου θα κάνει στο 81’ ο Πρίντεζης, ο οποίος βρήκε τον διερχόμενο από πίσω Σταματίου και με σουτ έκανε το 6-1

Συνθέσεις

ΑΟ Σύρου (Ζαχαρίου): Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Παπαδάκης (77’ Βαβουράκης), Τερόλης, Σούρλας, Ξυγκάκης (54’ Μαραγκός), Περιάλης (64’ Defreitas), Τζώρτζης, Σταματίου, Μανουδάκης, Πρίντεζης.

ΑΕ Στενής Τήνου: Ν. Ζαλώνης, Γ. Φώσκολος, Α. Παλαμάρης, Μ. Ζαλώνης, Νάζος, Μ. Ζαλώνης, Γ. Φώσκολος, Αρμακόλας, Τζες, Γ. Ζαλώνης, Σουράνης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares