Κυριακή, 03 Ιουνίου 2012 15:13

Μαγεία οι παλαίμαχοι Πανναξιακού και Σύρου

PALAIMAXOI PANNAXIAKOS-SYROS

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο ο φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων και του Πανναξιακού.

Ο αγώνας, που έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου, ξύπνησε μνήμες από τα παλιά, προσφέροντας στους λιγοστούς φιλάθλους, που τον παρακολούθησαν αρκετές καλές στιγμές, καθώς και τέσσερα τέρματα, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνετε ισόπαλο για τις δύο ομάδες (2-2).

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο με τους γηπεδούχων να διατηρούν μια ελαφριά υπεροχή στο πρώτο μέρος, ενώ η ομάδα της Σύρου ήταν καλύτερη στην επανάληψη και μάλιστα στα τελευταία λεπτά κυνήγησε επίμονα τη νίκη με τον Περρή να αστοχεί από κοντά σε τουλάχιστον 2-3 περιπτώσεις.

Μάλιστα το σκορ του παιχνιδιού θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετικό, αφού και οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, ενώ είδαν και την μπάλα να καταλήγει τρεις (3) φορές στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας (Πανναξιακός 2, Σύρος 1).

Το σκορ για τον Πανναξιακό άνοιξε στο 5ο λεπτό ο Βαθρακοκοίλης (1-0). Η απάντηση για την ομάδα της Σύρου ήρθε επτά (7) λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 12΄, όπου ο Καραηλίας ισοφάρισε σε 1-1 για την Σύρο. Το 1-1 ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Νάξου ευτύχησε να σκοράρει νωρίς, όταν στο 48΄ο Τσακωνιάτης Δ. έβαλε και πάλι μπροστά τον Πανναξιακό (2-1). Στη συνέχεια η Σύρος ανέβασε την απόδοση της και με κύριους εκφραστές της επιθετικά τον Περρή και τον Καραηλία, έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Και φτάνουμε στο 75΄όπου ο πρίντεζης φέρνει το ματς στα ίσα (2-2), σκορ που ήταν και το τελικό του Παιχνιδιού.

Συνθέσεις:

PALAIMAXOI PANNAXIAKOS-ME SYROS

Πανναξιακός: Περιστεράκης, Τσακωνιάτης Σ., Χασομέρης, Κατσούλης, Βιτζιλαίος, Μαράκης, Βαθρακοκοίλης, Παραβατός, Απειρανθίτης, Βουτσίνος.

Στον αγώνα συμμετείχαν και οι: Τσοτουλίδης, Κληρονόμος, Τσακωνιάτης Δ., Μαργαρίτης, Βασαλάκης, Αλνταϊρ.

PALAIMAXOI SYROS STH NAXO

Σύρος: Μώτος, Βαρθαλίτης, Τάκος, Χαλαβαζής, Γλύκας, Σαγκινέτος, Παπουτσάς, Συλιβάνης, Μιχάλοβιτς, Καραηλίας, Περρής.

Στον αγώνα συμμετείχαν και οι:Τασιούλης, Αντωνακάκης, Πρίντεζης, Κούτρας, Χαλαβάζης Λ., Χριστόπουλος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares