Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 02:15

Πιστοί στο ραντεβού για τον Δημήτρη Κεραμιωτη της καρδιά μας [vid-pics]

Ένα λουλούδι και ποδόσφαιρο... η απόλυτη ταύτιση σε αυτό που αντιπροσώπευε ο αείμνηστος Δημήτρης Κεραμιώτης και ο σημερινός αγώνας στη μνήμη του δεν θα μπορούσε παρά να περιέχει και τα δύο!

Για ακόμη μία χρονιά οι Βετεράνοι του Πανναξιακού και μία μικτή ομάδα από την Κορωνίδα συναντήθηκαν στο γήπεδο της Κωμιακής, για να τιμήσουν τη μνήμη της μεγάλης μορφή του Ναξιώτικου ποδοσφαίρου, Δημήτρη Κεραμιώτη.

KERAMIOTIS EISODOS

Πριν την έναρξη του αγώνα και μέσα σε ένα θερμό χειροκρότημα από τους δεκάδες συγχωριανούς του Δημήτρη, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άφησαν ένα λουλούδι στη μνήμη του Δημήτρη που έφυγε τόσο νωρίς, αλλά έχει αφήσει ανεξίτηλες μνήμες σε όσους είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν, να έχουν υπάρξει φίλοι και συμπαίκτες του.

Ακολούθησε ο αγώνας στο γήπεδο της Κωμιακής, όπου παραδοσιακά πάντα είναι δυνατό, αλλά πάντα σε πολύ φιλικό περιβάλλον.

Οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού, τιμούν κάθε χρόνο το μέλος της ομάδας τους και όσο αν υπάρχει πίεση λόγω της καλοκαιρινής σεζόν πάντα υπάρχει η ομάδα που θα τους εκπροσωπήσει σε αυτή τη τόσο ξεχωριστή αναμέτρηση.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και με τους συγχωριανούς του που ενώνουν τις δυνάμεις τους, με τον αγώνα πλέον να έχει καθιερωθεί.

KORONIDA PANNAXIAKOS FASI

Φέτος η αναμέτρηση δεν έβγαλε νικητή. Ο Δημήτρης Αλιμπέρτης άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Νίκος Κατσάνης ισοφάρισε σε 1-1.

Μετά τη λήξη του αγώνα, οι φορείς της Κωμιακής παρείχαν το επίσης καθιερωμένο κέρασμα, ενώ ευχαρίστησαν τους χορηγούς και όσους στήριξαν τον αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο νεαρός Βασίλης Βασιλόπουλος, ο οποίος μάλιστα ήταν άψογος.

KORONIDA

Κορωνίδα: Φραγκολόπουλος Γ., Κουφοπουλος, Αλιμπέρτης, Φραγκολόπουλος Γ , Κορρές, Χωριανόπουλος Α , Φατούρος, Φραγκολόπουλος Δ., Φραντζέσκος Ν., Χωριανόπουλος Μ., Φραγκολόπουλος Μ., Χωριανόπουλος Μ , Φραγκολόπουλος Γ., Χωριανόπουλος Α., Χαλκός Γ., Φραντζέσκος Λ. Χαλκός Β., Βενιέρης Μ., Μουστάκας Γ., Βασιλόπουλος Κ.

PANNAXIAKOS STIN KOMIAKI

Πανναξιακός: Κατσούλης, Κακλαμάνος, Φαρκωνας, Βαθρακοκοίλης Χ. , Βουτσίνος, Μαρούλης, Τσιμπλάκης Γ., Τσιμπλάκης Κ., Βαθρακοκοίλης Α., Κατσάνης, Βρεττός

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2022...

Περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες από τον αγώνα:

 

 

 

 

 

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares