Κυριακή, 04 Ιουλίου 2021 15:16

Φόρος τιμής με όμορφες μνήμες για τον ''μεγάλο'' Μανόλη Βαμβακούση (pics-vid)

Όμορφες και δυνατές μνήμες ξύπνησαν χθες Σάββατο 3/7 στον φιλικό αγώνα που έγινε για να τιμηθεί η μνήμη του Μανώλη Βαμβακούση με διοργανωτή την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Τόσο πριν την έναρξη, όσο και στη διάρκεια των τιμητικών βραβεύσεων, αλλά και του αγώνα, οι μνήμες ήταν πολύ δυνατές και οι συζητήσεις των αναμνήσεων πολύ δυνατές, αφού ο Μανώλης Βαμβακούσης ήταν ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής που μεγαλούργησε στον Εθνικό και τίμησε τη φανέλα του ΑΟ Σύρου.

MANTZOYRANIS FRERIS

Πολλοί οι συμπαίκτες του που βρέθηκαν στο γήπεδο της ΕΠΣΚ και όλοι είχαν κάτι να θυμηθούν και να διηγηθούν για τον Μανώλη. Ο ''Εθνικάρας'' Γιάννης Ματζουράνης δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη συνάντηση, βάζοντας το «αλατοπίπερο» με την παρουσία του στον αγώνα, αλλά και στο δείπνο που παρέθεσε η ένωση στους συμμετέχοντες. Πάντως ακούσαμε αρκετές φορές το «Αααα ρεεεε εθνικάρα».

208848174 502334027526373 2097056379885784694 n

Ποδόσφαιρο αξιώσεων φυσικά και παίχτηκε. Πως άλλωστε να μην συμβεί αυτό όταν μέσα στο γήπεδο υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο. Ο Εθνικός μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος με 0-3, χάρη των γκολ που πέτυχαν οι: Βιδάλης Χόρτσας και Λαμπρινός.

Οι Κυκλαδίτες αντέδρασαν στην επανάληψη, σκόραραν δύο φορές με τους Μανθόπουλο και Πρίντεζη.

Διαιτητές ήταν οι: Μενδρινός, Καλόγερας, Γρυπάρης και Μονογυιός. 

MENDRINOS KALOGERAS MONOGIOS

ΕΠΣ Κυκλάδων: Φωτεινιάς, Βουτσινος, Πρέκας, Λυγνός, Στεριώτης, Σαγκινέτος, Καραηλίας, Ξενικάκης, Κάτρης, Κατσάνης, Γιαβρούτας, Πρίντεζης, Μουδάτσος, Παπαναστασίου, Μανθόπουλος, Κατσούλης, Βουτσίνος Β, Μπελεγρίνης, Σούρλας, Βαθρακοκοίλης (Χρ. και Μαν.), Βάκης, Αρδίζογλου, Καλούδης.

VETERANOI EPSK

Βετεράνοι Πειραιά: Θωμόπουλος, Σεμερτζίδης, Ντρέλιας, Χόρτσας, Γεωργαράς, Ασλάνης, Μήτσης, Κομιώτης, Λαμπρινός, Μανωλάς, Βιδάλης, Αντωνόπουλος, Κατσικογιάννης, Χαβέλας, Τζακάκος.  

VETERANOI ETNIKOS

Φωτογραφίες από τον αγώνα 

Δείτε επίσης τις τιμητικές βραβεύσεις πριν την έναρξη του αγώνα 

Το βίντεο από τον αγώνα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares