Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 15:57

Έλαμψαν οι παλαίμαχοι Πανναξιακού και ΑΕΚ.

PANNAXIAKOS-AEK PALAIMAXOI

Με επιτυχία διεξήχθη χθες στο ΔΑΚ Νάξου ο φιλικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων του Πανναξιακού και της ΑΕΚ.

Syros raouzaiosΑρκετός κόσμος έσπευσε να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των βετεράνων των δύο ομάδων, με τις εξέδρες του ΔΑΚ να έχουν έντονη την παρουσία των φίλων του συνδέσμου της ΑΕΚ Νάξου, οι οποίοι χάρηκαν ιδιαίτερα έχοντας την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα, που αποτελούν την ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ.

Η όμορφη εκδήλωση, που οργανώθηκε άψογα από τον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων, είχε ιερό σκοπό, αφού τα έσοδα του φιλικού αγώνα θα διατεθούν στο ειδικό σχολείο Μελάνων Νάξου.

Τιμήθηκαν

Στην ανάπαυλα του αγώνα απονεμήθηκαν στους παλαίμαχους της ΑΕΚ τιμητικές πλακέτες. Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο Πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κύριος Ναυπλιώτης, ο Κύριος Μάκης Συμαιόνογλου, εκ μέρους του Σ.Φ ΑΕΚ Νάξου, ο κύριος Δημήτρης Πρωτονοτάριος και ο Πρόεδρος του συνδέσμου Κύριος Γιώργος Καμβύσης.

Από τους παλαίμαχους της ΑΕΚ δόθηκε στον Πανναξιακό, αναμνηστική πλακέτα και ένα ημερολόγιο της ομάδας.

Για πάντα αστέρες

Έλαμψαν με την παρουσία τους οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων, καθώς όπως αποδείχθηκε οι αστέρες δεν σβήνουν ποτέ και έχουν την ιδιότητα να μεταφέρουν παντού την λάμψη τους έτσι η ΑΕΚ, ήρθε στη Νάξο και αγωνίστηκε με τους:

Σεραφείδης (Νικολαϊδης, Χατζηαναγνώστου), Λέτσας (Λαγινάς), Τόσκας (Καρούσης), Βλάχος, Χατζής (Ζήσης), Παπαιώννου Π., Δαδίτσος, Αδρίζογλου, Παπαϊωάννου Μ., Μουσούρης, Γεωργιάδης, Καρακίδης, Αγγελόπουλος, Σαρκιρής, Νκολαράκης.

PALAIMAXOI AEK NAXOS 2012

Την τεχνική καθοδήγηση της ΑΕΚ είχαν οι: Σιμιγδαλάς και Αντωνόπουλος

Από την πλευρά του Πανναξιακού μνήμες ξύπνησαν στο κοινό της Νάξου, όταν είδαν να αγωνίζονται παίχτες που έχουν φάει με το κουτάλι τα ξερά γήπεδα των Κυκλάδων, έχοντας ουσιαστικά διαμορφώσει την ιστορία του Ναξιακού ποδοσφαίρου και αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι γερά χαραγμένο μέσα στην ιδιοσυγκρασία και την προσωπικότητα τους. Για την ομάδα των παλαιμάχων του Πανναξιακού αγωνίστηκαν οι:

Περιστεράκης (Παπανικολάου), Χασομέρης, Κατσούλης Ανδ., Τσακωνιάτης Στ. Τσακωνιάτης Δ., Βουτσίνος, Αλνταίρ, Παραβατός, Μαράκης, Μαστρογιαννόπουλος, Κληρονόμος, Μαρούλης Δ., Βιτζηλαίος, Βαθρακοκοίλης, Απειρανθίτης, Φραγκίσκος, Τσεσμελής, Ανδριέλος, Τεό, Βασαλάκης, Φυσιλάνης, Μαργαρίτης.

PALAIMAXOI PANNAXIAKOU NAXOS 2012

Την τεχνική καθοδήγηση του Πανναξιακού είχε ο Κυριάκος Τσιμπλάκης.

Ο Στέλιος Μανωλάς δεν βρέθηκε στο γήπεδο της Νάξου, ενώ από την ΑΕΚ απουσίαζαν και οι: Τσάρτας, Κοπιτσής, Μ. Παπαδόπουλος και Μπατίστα.

Ο αγώνας

Για την ιστορία οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ αναδείχθηκαν νικητές της αναμέτρησης με 2-1. Ο Πανναξιακός προηγήθηκε με τον Μανόλη Βαθρακοκοίλη (κεφαλιά) μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δημήτρη Μαρούλη. ΣτηSyros raouzaios συνέχεια η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γεωργίαδη (ανατροπή από τον Περιστεράκη στον Δαδίτσο 1-1). Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Καρούσης με πλασέ μετά από ασταθή απόκρουση του Περιστεράκη .

Ιστορικές μορφές και στην Διαιτησία του παιχνιδιού, όπου οι Κύριοι Φωτάκογλου και Γαβαλάς μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο. Θα πρέπει να πούμε ότι οι εν λόγο διαιτητές ήταν οι πρώτοι επίσημα ορισμένοι διαιτητές της Νάξου και μπήκαν σε ενέργεια το 1981. Τους βετεράνους διαιτητές πλαισίωσε ο Μιχάλης Ψαρράς εν ενεργεία διαιτητής του συνδέσμου Κυκλάδων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των παλαιμάχων της ΑΕΚ κύριος Αντωνόπουλος, μίλησε στην κάερα του S.C. Τις δηλώσεις του καθώς και βίντεο από τον φιλικό αγώνα θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε επόμενη ανάρτηση μας.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares