Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 12:02

Ξεκίνησε από τον Πειραιά η δράση ων βετεράνων της Θύελλας Καμαρίου [pics]

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και οι βετεράνοι της Θύελλας Καμαρίου ξεκίνησαν τις δράσεις τους με αφετηρία τον Πειραιά, όπου το Σάββατο 20 Οκτωβρίου έδωσαν φιλική αναμέτρηση με την αντίστοιχη ομάδα της Δόξας Πειραιά.

Ο αγώνας που ήταν ακόμη μία εκδήλωση γιορτής για τους Σαντορινιούς, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Προοδευτικής (κλουβί) και για την ιστορία βρήκε νικήτρια την Πειραιώτικη ομάδα με 1-0.

Όπως είναι λογικό το αγωνιστικό κομμάτι είναι κάτι που ξεχνιέται άμεσα για τους βετεράνους, καθώς  ο στόχος είναι η προσφορά στον συνάνθρωπο και βέβαια η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των ποδοσφαιριστών που στο παρελθόν έχουν χτίσει το ποδόσφαιρο μας για τις επόμενες γενιές.

Έτσι λοιπόν το καθιερωμένο τραπέζι αμέσως μετά τον αγώνα πραγματοποιήθηκε στον εστιατόριο «Κοκκινιότισσα», με τα πειράγματα και το κέφι να δίνουν και να παίρνουν.

 Ο δραστήριος πρόεδρος των βετεράνων της Θύελλας Καμαρίου, Παναγιώτης Καρράς, αλλά και όλο το Δ.Σ. της ομάδας, όπως πέρυσι, έτσι και φέτος υπόσχονται έναν χειμώνα γεμάτο με δράσεις, με επίκεντρο την προσφορά στις αδύναμες ομάδες των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη την στήριξη όλων μας.

Για την ιστορία, η σύνθεση της Θύελλα Καμαρίου είχε ως εξής:

Θύελλα Καμαρίου (Φάνης Αρβανίτης): Φέγγης, Λυγνός, Μυλωνάς, Κατσίφης, Ζαραγιαννόπουλος, Χάλαρης Σ., Αρβανίτης, Χάλαρης Α., Μαρασόγλου, Καρράς, Νομικός, Μάινας, Ταρταρής, Βαμβακάρης.

Φωτογραφίες:

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares