Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 20:46

Οι ''Μεγάλοι'' όπως ο Δημήτρης Κεραμιώτης δεν φεύγουν ποτέ... [pics-vid]

 Ήταν όλοι εκεί... στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού στο γήπεδο της Κορωνίδας, το οποίο φέρει το όνομα ενός ''μεγάλου'' του Ναξιώτικου ποδοσφαίρου, του Δημήτρη Κεραμιώτη.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2014, όταν Δημήτρης έφυγε εντελώς ξαφνικά από κοντά μας, σκορπώντας την θλίψη, όχι μόνο στην οικογένεια του, αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία του νησιού, που τον γνώριζε ως έναν γνήσιο άντρα. Η ποδοσφαιρική του καριέρα μοναδική για την εποχή, καθώς η υψηλή τεχνική που διέθετε τον κρατούσε αγωνιζόμενο πάντα σε υψηλό επίπεδο. Η ΑΕΚ, η Κορωνίδα το Αγερσανί, και ο Πανναξιακός, ήταν οι ποδοσφαιρικές «στέγες» στην πορεία του Δημήτρη, κερδίζοντας μαζί τους πολλούς τίτλους και διακρίσεις.

Στη μνήμη του Δημήτρη Κεραμιώτη, συγχωριανοί, φίλοι και συγγενείς έδωσαν χθες Κυριακή 12 Αυγούστου το βροντερό παρών στο γήπεδο του χωριού από το οποίο καταγόταν ο Δημήτρης Κεραμιώτης, την Κορωνίδα.

Εκεί, οι Βετεράνοι του Πανναξιακού, οι οποίοι πολλοί από αυτούς υπήρξαν συμπαίκτες με τον αξέχαστο Δημήτρη, όπως και η ομάδα του χωριού του, η Κορωνίδα, συναντήθηκαν στον 3ο φιλικό αγώνα, που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Πολλές και συγκινητικές οι μνήμες που ξύπνησαν και βέβαια καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες.

Η έναρξη του αγώνα βρήκε τους Βετεράνους του Πανναξιακού να αποθέτουν άνθη στη μνήμη του Δημήτρη Κεραμιώτη [βλ. βίντεο] , ενώ αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής, ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Παπαχρηστόπουλος Γιάννης (Παλαίμαχος Πανιωνίου).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ''αιώνιοι έφηβοι'' Βετεράνοι του Πανναξιακού ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο από τα πρώτα λεπτά, με την ομάδα πάντως της Κορωνίδας να προσπαθεί, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, όπου είχε 1-2 πολύ καλές ευκαιρίες, ενώ με την έναρξη της επανάληψης είχε και ένα δοκάρι, που την έφερε μία ανάσα από το 2-1.

Το σκορ της αναμέτρησης, φυσικά και δεν έχει καμία σημασία, ωστόσο η ομάδα του Πανναξιακού πήρε την άτυπη νίκη με 6-1. Το πρώτο ημίχρονο, βρήκε τον Πανναξιακό να προηγείται με 2-0, χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι: Κατσάνης Ν. και Βουτσίνος. Στην επανάληψη, οι: Βαθρακοκοίλης, Τσιμπλάκης, Αγγελής και Κατσάνης Ν. συμπλήρωσαν τα 6 γκολ του Πανναξιακού, ενώ για την Κορωνίδα σκόραρε ο Δημήτρης Αλιμπέρτης.

Ακολούθησαν τα κλασικά κεράσματα και βέβαια το ραντεβού ανανεώθηκε για το καλοκαίρι του 2019 και τον 4ο φιλικό αγώνα στη μνήμη του ''ΜΕΓΑΛΟΥ'' Δημήτρη Κεραμιώτη!

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν:

Κορωνίδα: Χωριανοπουλος Π., Αλιμπερτης .Α. Δ., Αλιμπέρτης .Ι. Δ., Χωριανόπουλος Γ., Χωριανόπουλος Ν., Χωριανόπουλος .Σ. Γ., Κουφοπουλος Μ., Φατούρος Γ., Φραγκουλόπουλος Γ., Φρατζέσκος Ν., Κεραμιώτης Γ., Χωριανόπουλος Μ., Φραγκουλόπουλος Μ., Χωριανόπουλος Μ., Φρατζέσκος Λ., Φρατζέσκος Π., Κορρές Π., Χωριανόπουλος Α.

Πανναξιακός: Αξαόπουλος, Περιστεράκης, Κατσούλης, Βαθρακοκοίλης Χ. Τσακωνιάτης, Τσιμπλάκης Γ., Βουτσίνος, Κατσάνης Ν., Μαρούλης, Μαϊτός, Αγγελής, Βαθρακοκοίλης Μ., Κακλαμάνος, Τσιμπλάκης Κ., Κατσάνης Γ., Φάρκωνας, Χασομέρης.

Φωτογραφίες και βίντεο

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares