Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 18:36

Πέρασε από τη Σίφνο η Α.Ε. Μυκόνου σ’ ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας για τον Πανσιφναϊκό

Στο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Γήπεδο Σίφνου ''Γεώργιος & Δώρα Συγγελίδη'' για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων, η Α.Ε. Μυκόνου νίκησε με 0-3 τον Πανσιφναϊκό.

Το παιχνίδι αυτό ήταν ιδιαίτερης σημασίας για τον Πανσιφναϊκό, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα της Σίφνου αντιμετώπισε ομάδα από τις εθνικές κατηγορίες (Η ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου βρίσκεται στην 4η θέση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας).

Μάλιστα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ελευθέριου Ποδότα, που έφυγε λίγες μέρες πριν από τη ζωή. Οι ποδοσφαιριστές του Πανσιφναϊκού αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η αναμέτρηση ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αφού το ματς κρίθηκε ουσιαστικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, παρά τις δύο κατηγορίες που χωρίζουν τις δύο ομάδες.

Το σκορ άνοιξε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (17΄) ο  Κέμπε για την Α.Ε. Μυκόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης σκόραραν για την Α.Ε Μυκόνου οι Μαντζανάς και Ζγκούρη με κεφαλιές.

Κορυφαία απόδοση για τον Πανσιφναϊκό είχε ο Σιφνιός τερματοφύλακας Απόστολος Ποργιώτης, που πραγματοποίησε πολλές και καίριες επεμβάσεις.

Ο Πανσιφναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο (71΄), όταν το σουτ του Τρούλου βρήκε τα αριστερό κάθετο δοκάρι του Ντούνη. Για την ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου ξεχώρισε ο Λούκα Σπόλιαριτς.

Στην επόμενη φάση του θεσμού, στα ημιτελικά δηλαδή του Κυπέλλου Κυκλάδων, η ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στην Πάρο, την Α.Ε. Πάρου. Στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης, ο Α.Ο. Πανθηραϊκός θα αντιμετωπίσει τον Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου στη Σαντορίνη.

PANSIFNAIKOS MYKONOS DIAITHTES

Διαιτητική τριάδα: Ζαράνης, Μενδρινός, Ιωάννου

Πανσιφναϊκός (Ζιώγας): Ποργιώτης, Ατσώνιος Χ., Γεωργούλης (49' Λουκατάρης), Ζαμπέλης, Τσέλιος, Σταυριανός, Οσμενάι, Ατσόνιος Φ., Τρούλος (84' Λυκογιάννης), Κόρο (75' Φράγκος), Ζάρος (75' Ατσώνιος Α.).

Αναπληρωματικοί: Χουζούρης, Γιάκο, Τρούλος.

PANSIFNAIKOS MYKONOS 2

Α.Ε. Μυκόνου (Βλάχος): Παλιούρας (83' Μακρής), Ασράμ, Κέμπε, Στυλιανόπουλος, Κουτρούτσος (45' Παπαδόπουλος), Αχείμαστος, Σπόλιαριτς, Κατσικαλάκης (45' Τσόπελας), Δακτυλίδης (45'Ζγκούρη) , Οικονομίκος (63' Μαντζανάς), Γιαννόπουλος.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares