Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 12:28

Α.Μ.Σ φιλωτίου-Αναγέννηση: Στους (8) οι "Κυανερυθροι" [photos].

FILOTI-AGERSANI KYPELLO 2012

Το Φιλώτι, μετά την πρόκριση επί της Τραγαίας, κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Αναγέννησης Νάξου, περνώντας άξια στην επόμενη φάση του Κυπέλου Κυκλάδων.

Οι "κυανέρυθροι" του Γιώργου Βασαλάκη βρήκαν σθεναρή αντίσταση απέναντι στην Αναγέννηση του Γιώργου Φακίνου, που έδειξε μια καλοστημένη και καλοδουλεμένη ομάδα.

Το ματς πήγε στην παράταση με 1-1 κανονική διάρκεια, εκεί οι Φιλωτίτες έδειξαν την απαιτούμενη διάρκεια και με γκολ των: Μουστάκη Δ. και Ευριπιώτη πήραν τη νίκη- πρόκριση με 3-1.

ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Α΄Μέρος.

Το Φιλώτι και στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι που έδωσε ξεκίνησε με δύναμη , πάθος και φυσικά γκολ. Ήταν το 3΄λεπτό όπου ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Βασαλάκης , ο Κρητικός πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι κάνοντας έτσι το 1-0 . Μετά το γκολ το Φιλώτι έκοψε ταχύτητα και στο σημείο αυτό είχαμε παιχνίδι κέντρου με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα. Στο 11 είχαμε εκτέλεση φάουλ από το Βασαλάκη που χτύπησε η μπάλα στο τοίχος . Στο 25 νέο κάλο σουτ από τον Ντάσιο α μπάλα γλύφει το δοκάρι . Στο 30 λεπτό ήταν η πρώτη καλή ευκαιρία για το Αγερσανί όπου έγινε ένα σουτ και απέκρουσε ο Βασιλάκης . Στο 40 λεπτό νέο σουτ του Ευριπιώτη όπου η μπάλα κατέληξε άουτ ενώ στο 45 ένα ακόμα σουτ του Κρητικού η μπάλα κατέληξε άουτ.

Β΄Μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 55΄λεπτό το Αγερσανί έκανε την πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Βασιλάκη  φάση που καθάρισε ο Μουστάκης Α. Το παιχνίδι κέντρου συνεχίζεται χωρίς να υπάρχουν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες . Στο 62 λεπτό έχουμε την είσοδο του Φακίνου από πλευράς Αγερσανίου όπου και οργανώθηκε λίγο καλύτερα το κέντρο της ομάδας του .Στο 63 λεπτό νέα εκτέλεση φάουλ από τον Κρητικό αλλά και πάλι η μπάλα θα χτυπήσει στο τοίχος . Στο 71 λεπτό μία ακόμα χαμένη ευκαιρία για το Φιλώτι όπου ο Ντάσιος βγήκε τετ α τετ και δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά τον Χαμηλοθώρη. Έτσι όπως γίνεται πάντα η ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες δέχεται το γκολ στο 72 Αγερσανί στην επίθεση και 1-1 από το πουθενά σε μία λάθος συνεννόηση της άμυνας το Φιλώτι θα δεχτεί το γκολ της ισοφάρισης. Στο 75 λεπτό έχουμε την αποβολή του Πιτταρά που χτύπησε εκτός φάσης τον Ψαρρά . Στο 89 νέο χαμένο τετ α τετ από το Βασιλάκη Μ. μετά από πάσα του Ντάσιου.

Παράταση.

Στην έναρξη της παράτασης ο Σφυρόερας πήρε τη θέση του Προμπονά . Φάουλ του Βασαλάκη η μπάλα πάλι στο δοκάρι. Νέα χαμένη ευκαιρία για το Φιλώτι ο Μουστάκης Α. θα σηκωθεί στο ύψος του πέναλτι θα πάρει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ. Νέα κόκκινη κάρτα σε ανατροπή του Ντάσιου λίγο έξω από την περιοχή του Αγερσανίου (Καπαρέλης ). Εκτελεί ο Ντάσιος το φάουλ στο 100 λεπτό ο Μουστάκης Δ. μπαίνει στη φάση και κάνει το 2-1 και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Νέα αντεπίθεση για το Φιλώτι με τον Ευριπιώτη στο 103 και 3-1. Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο και οι δύο ομάδες περίμεναν να τελειώσει το παιχνίδι.

Πολύ καλή η παρουσία του διαιτητικού τρύου των: ΣΟΥΛΤΑΝΗ Α., ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Ν., VAN AAKEN Φ.      

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΦΙΛΩΤΙ: Βασιλάκης Μ, Μουστάκης Ν., Προμπονάς Α.(91 Σφυρόερας), Ψαρράς Σ. Μουστάκης Α., Βασιλάκης Μ., Βασαλάκης Γ(117 Τσάφος), Μουστάκης Δ.(115Κοττάκης Ι), Κρητικός Μ., Ευριπιώτης Μ., Ντάσιος Ι.

ΑΓΕΡΣΑΝΙ: Χαμηλοθώρης Μ, Δεγαίτας Ι, Σέμε, Καπαρέλης, Ζήνδρος, Μπελέγκου, Μπαλάτζια (118 Ζούλης) , Ζούλης (62 Φακίνος), Καραμπάτσης (54 Πιτταράς), Βαγενάς, Μπάκαλος


Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares