Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012 17:28

Νίκησε και την ατυχία του o AO Τήνου

aot-steni-23-9-2012-0

Σε ένα φανταστικό παιχνίδι που παρακολουθήσαμε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Τήνου...

ο ΑΟ Τήνου σαφώς ανώτερος σε όλο τον αγώνα κατάφερε να νικήσει με σκορ 2-1 κανονικός αγώνας 0-0 την ΑΕ Στενής καθώς και τα δοκάρια που σε πέντε περιπτώσεις του είπαν όχι στο να ανοίξει το σκορ και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων. Σκόρερ για της δυο ομάδες ήταν οι Τζαγγολη και Βελαλοπουλος Ελ. για τους γηπεδούχους ενώ το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους έδωσε ο Φώσκολος Ι.
  Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά για τον ΑΟ Τήνου και στο 12' μετά από ωραία ενέργεια το σουτ του Δελωτη κατέληξε στο δοκάρι του Φώσκολου και στην συνέχεια άουτ, στο 18 νέα σέντρα από αριστερά κεφαλιά του Βελαλοπουλου Ελ. αποκρούει ο Φώσκολος, τέσσερα λεπτά αργότερα νέο σουτ αυτή την φορά από τον Βιδάλη Αν. αλλά και πάλι δοκάρι. Στο 28' λεπτό μετά από ωραία προσπάθεια του Βιδάλη Φρ. μπήκε στην περιοχή  οπού ανατράπηκε με τους γηπεδούχους να ζητανε πέναλτι αλλά ο κύριος Δεληγιάννης είπε παίζεται, έτσι ο ΑΟ Τήνου συνεχίστηκε το παιχνίδι χάνοντας μερικές ακόμα ευκαιρίες αλλά λογω ατυχίας και μόνο το ημίχρονο με το σκορ ισόπαλο χωρίς γκολ.

aot-steni-23-9-2012-3
  Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό τον ΑΟ Τήνου να πιέζει την ομάδα της να μην αντιδράσει αλλά και γκολ να μην μπαίνει καθώς 65' αυτή την φορά ο Δεσύπρης Ελ. που είχε μπει λίγο πριν στο ματς σε μια κατά μέτωπο επίθεση δοκίμασε ένα σουτ αλλά και πάλι η μπάλα κατέληξε που αλλού στο γνωστό σημείο για την ομάδα του ΑΟ Τήνου στον συγκεκριμένο αγώνα στην ρίζα της δεξιά δοκού.
  Δυο λεπτά αργότερα ήταν σειρά της Στενής να ζητήσει πέναλτι όταν σε μια φάση του Βιδου με τον Ζαλωνη Ι. είχαμε ένα μαρκάρισμα αλλά και πάλι ο κος Δεληγιάννης είπε παίζεται. Στο 72' λεπτό ήταν σειρά του Βελλαλοπουλου να στείλει την μπάλα στο δοκάρι του Φώσκολου όταν σε ένα σουτ που έκανε η μπάλα κόντραρε σε ένα αντίπαλο και από εκεί στο δοκάρι κα άουτ. Στο 80' ήταν η μοναδική καλή φάση  για την ομάδα της ΑΕ Στενής  και λίγο έλειψε να επιβεβαιωθεί ο νόμος του ποδοσφαίρου και η ομάδα της Στενής να πάρει την νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση στον επόμενο γύρο αλλά ο Καμολινος βρέθηκε σε καλή θέση και εκπληκτική απόκρουση σε σουτ του Ζαλωνη Ι. έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.
 Ότι δεν κατάφερε όμως να κάνει ο Ζαλωνης Ι.  ο έκανε ο Φώσκολος στο πέμπτο λεπτό της παράτασης όταν με εκπληκτικό φάουλ έκανε το 0-1 και έστειλε την ομάδα της Στενής κοντά στην πρόκριση. Από Εκείνο το σημείο και μετά όμως ο ΑΟ Τήνου συνέχισε την πίεση στο παιχνίδι και ότι δεν κατάφερε να κάνει στα 90' του κανονικού αγώνα και στο ένα ημίχρονο της παράτασης
το έκανε στα πρώτα τέσσερα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης καθώς στο 106' μετά από σέντρα του Δεσυπρη Ελ. ο Τζαγγολη με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1 ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βελαλοπουλος Ελ, με εύστοχο πέναλτι έκανε το 2-1 και έδωσε την πρόκριση στον ΑΟ Τήνου.
  Στο τελευταίο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 111' το παιχνίδι χάλασε όταν σε ένα σκληρό φάουλ στον Βελαλοπουλο Β. από τον Ζαλωνη Γ άναψε τα αίματα με αποτέλεσμα να έχουμε από μια αποβολή για κάθε ομάδα με τον συγκεκριμένο παίκτη να αποχωρεί για την ομάδα της ΑΕ Στενής και τον Βιδο από πλευράς ΑΟ Τήνου.
aot-steni-23-9-2012-1


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΟ ΤΗΝΟΥ (ΣΟΥΡΑΝΗΣ) ΚΑΜΟΛΙΝΟΣ, ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Β., ΘΕΩΔΟΡΟΥ (ΔΕΣΥΠΡΗΣ ΕΛ.), ΒΙΔΟΣ, ΜΟΥΣΑΙ, ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΔΕΛΩΤΗΣ (ΑΛΕΞΙΟΥ), ΒΙΔΑΛΗΣ Φ (ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ), ΒΙΔΑΛΗΣ ΑΝ. ΤΖΑΓΓΟΛΗ
ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ (ΤΣΟΠΛΑΚΗΣ) ΦΩΣΚΟΛΟΣ, ΛΕΙΒΑΔΑΡΗΣ, ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ, ΝΑΖΟΣ, ΒΛΑΧΙΚΗΣ (ΖΑΛΩΝΗΣ Ι), ΖΑΛΩΝΗΣ Ν, ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ι., ΖΑΛΩΝΗΣ Μ., ΖΑΛΩΝΗΣ ΜΑΡ. (ΒΙΔΑΛΗΣ ΙΑΚ.), ΦΩΣΚΟΛΟΣ Γ. (ΚΟΜΕΣΣΑΡΙΟΣ)

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares