Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012 00:05

Στην επόμενη φάση η Λάβα Εμπορείου‏

LAVA-KARTERADOS KYPELLO

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα η ομάδα της Λάβας Εμπορείου, η οποία στον αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Καρτεράδου επικράτησε με σκορ 2-0.

Το φίλαθλο κοινό του νησιού, που γέμισε σχεδόν τις κερκίδες, χειροκρότησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, οι οποίες ακόμα βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας τους.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Καρτεράδο να έχει μια ελαφρά υπεροχή στα πρώτα λεπτά και να προσπαθεί να απειλήσει κυρίως από τη δεξιά πλευρά με τον Κουντούρη. Με την πάροδο όμως του χρόνου η Λάβα ισορρόπησε το παιχνίδι και κέρδισε περισσότερα μέτρα στο χώρο της μεσσαίας γραμμής. Το γκολ πάντως για την Λάβα ήλθε σε αντεπίθεση, όταν έπειτα από μακρινή μπαλιά και ολιγωρία της άμυνας και του τερματοφύλακα του Καρτεράδου, ο επιθετικός της ομάδας του Εμπορείου μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου φαινόταν πως ο Καρτεράδος θα μπει πιο δυναμικά ώστε να φτάσει στην ισοφάριση. Ωστόσο πολύ σύντομα η Λάβα έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, με τον Δρόσο ο οποίος μπήκε στην περιοχή έπειτα από μια εξαιρετική προέλαση από τα αριστερά και με σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Το γκολ αυτό  "κλείδωσε" το ματς, αφού ο Καρτεράδος στη συνέχεια δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά, παρά μόνο με κάποια μακρινά σουτ κυρίως από τον Γεωργιάδη.
Η Λάβα, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα (ο Καρτεράδος από τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού δεν υπήρχε διαθέσιμη αλλαγή) δημιούργησε και άλλες καλές στιγμές φτάνοντας πολύ κοντά στο γκολ, ωστόσο το 2-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Πλέον οι δυο ομάδες στρέφονται στη συνέχεια της προετοιμασίας τους, ενώ η ομάδα της Λάβας περιμένει να μάθει και τον επόμενο αντίπαλό της στο θεσμό του Κυπέλλου.
LAVA-KARTERADOS KYPELLO1
Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares