Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 23:12

ΑΟ Πύργου: Ορθή απόφαση της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΠΟ για το Κύπελλο

Με αφορμή την απόφαση της Ε,Ε, της ΕΠΟ για την παράταση του θεσμού του Κυπέλλου Κυκλάδων ο ΑΟ Πύργου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την ορθή απόφαση της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την παράταση της ολοκλήρωσης της περσινής διοργάνωσης του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Είναι πάγια θέση μας ότι παρά τις γνωστές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως Κυκλάδες, οι διοργανώσεις πρέπει να ολοκληρώνονται με κάθε τρόπο ώστε να διαφυλάσσεται το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας.

Με την παρουσία μας στην Γ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά και με επιστολή μας στις 31/7 είχαμε ταχθεί υπέρ της διεξαγωγής των αγώνων, θεωρώντας δίκαιη την απόφαση.

Άλλωστε, όπως από κοινού είχαμε διαπιστώσει με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων ο θεσμός δεν δύναται να ολοκληρωθεί πέρυσι λόγω της διευρυμένης τουριστικής σεζόν και της συμμετοχή της Ελλάς Σύρου στους αγώνες μπαράζ. Τότε (τον Μάιο) είχαμε συμφωνήσει ότι οι αγώνες θα μπορούσαν να διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο.

Τέλος, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η δίκαιη πρόταση μας για διεξαγωγή των αγώνων με τα ρόστερ της περσινής σεζόν έγινε σε χρονικό σημείο που δεν είχε ξεκινήσει ακόμα ο σχεδιασμός των ομάδων, θεωρώντας αυτονόητο ότι εφόσον αφορά περσινή διοργάνωση, οι ομάδες θα πρέπει να αγωνιστούν ως είχαν τη σεζόν 2021 - 2022.

 

 

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares