Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 12:18

Η τοποθέτηση της ΕΠΣ Κυκλάδων για τη συνέχιση του Κυπέλου Κυκλάδων

Με επιστολή της προς τα σωματεία των: Ελλάς Σύρου, ΑΟ Πύργου και Πανναξιακό ΑΟ, που συμμετάσχουν στον ημιτελικό και τον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων, η ΕΠΣ Κυκλάδων γνωστοποίησε την έγκριση από την ΕΠΟ της συνέχισης του θεσμού.

Αναλυτικά:

Κύριε Πρόεδρε,

            σας γνωστοποιούμε ότι, η Εξελεγκτική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. κατά τη συνεδρίαση της ενέκρινε ομόφωνα το αίτημα μας για τη συνέχιση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Κ. περιόδου 2021-2022, το οποίο και συμφωνήθηκε από τον Μάιο από όλους μας λόγω της αδυναμίας διεξαγωγής των αγώνων εκείνη την περίοδο (μη δυνατότητα αναβολής της τελευταίας αγωνιστικής Πρωταθλήματος προκειμένου να κατακυρωθεί ο βαθμολογικός πίνακας, συμμετοχή του ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ στους αγώνες μπαράζ για την Γ’ Εθνική, έναρξη τουριστικής σεζόν, αδυναμία κάλυψης εξόδων ποδοσφαιριστών και προπονητών για ένα μήνα σχεδόν από τα σωματεία μας κλπ).

          Υπενθυμίζεται ότι το ανωτέρω θέμα συζητήθηκε και εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση της Ένωσης τον Ιούνιο στην Πάρο (παρόντα ήταν τα σωματεία μας ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ & ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ).

          Κατόπιν αυτής της έγκρισης και μετά την κλήρωση της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα γίνει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στη Μήλο, οι ανωτέρω εναπομείναντες αγώνες θα ορισθούν εγκαίρως ούτως ώστε να μην παρεμποδιστεί η έγκαιρη έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

        Στο σημείο αυτό σας θυμίζουμε ότι η Ε.Π.Σ.Κ. έχει εγκρίνει το αίτημα του ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ περί διεξαγωγής των δύο εναπομεινάντων αγώνων με τη συμμετοχή των αθλητών που ανήκαν στα συμμετέχοντα σωματεία μέχρι της 30 Ιουνίου.

        Με την ευκαιρία σας γνωρίζουμε επίσης ότι η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων είχε αποστείλει το αίτημα συμμετοχής της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στο Κύπελλο Ελλάδος (ως συμμετέχουσα κι όχι ως Κυπελλούχος) κάτι το οποίο δεν έγινε τελικά δεκτό από την αρμόδια Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Κατά τη φετινή όμως διακήρυξη του Κυπέλλου οι ομάδες της Γ’ Εθνικής θα συμμετέχουν υποχρεωτικά στις κατά τόπους διοργανώσεις Κυπέλλου των Ενώσεων που ανήκουν, άρα και η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ θα συμμετάσχει στο φετινό Κύπελλο Κυκλάδων «BIOCLEAN» περιόδου 2022-2023.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares