Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 16:49

Στην Ε.Ε. της ΕΠΟ η απόφαση για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Κυκλάδων

Την γνωμοδότηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ έχει ζητήσει η ΕΠΣ Κυκλάδων που έχει αποστείλει αίτημα για παράταση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Ο λόγος που η ΕΠΣ Κυκλάδων θέλει να ολοκληρωθεί νομότυπα ο θεσμός είναι οι αντιδράσεις του Πανναξιακού και τις Ελλάς Σύρου για τις οποίες είχαμε γράψει, ενώ πληροφορίες μας αναφέρουν ότι και οι δύο ομάδες έχουν διαμαρτυρηθεί εγγράφως.

Στα πλαίσια του ρεπορτάζ που κάναμε, μιλήσαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη, που μας πληροφόρησε για το αίτημα της Ένωσης, ενώ όπως τόνισε όλες οι ομάδες είχαν έρθει σε συμφωνία από τον Μάιο ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο και να αποτελέσουν ματς προετοιμασίας.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Φρέρης, όταν πρότεινε την παράταση των αγώνων τον Μάιο, τότε ο Πανναξιακός και ο ΑΟ Πύργου επικαλέστηκαν το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν και από την άλλη πλευρά η Ελλάς Σύρου είχε αγώνες Κυριακή - Τετάρτη και δεν ήταν σε θέση να ανταπεξέλθει.

Σε κάθε περίπτωση, η Εκτελεστική Επιτροπή είναι αυτή που θα αποφασίσει. Σε περίπτωση θετικής εισήγησης της, οι αγώνες θα οριστούν κανονικά και η μη συμμετοχή σε αυτούς θα φέρει ακόμα και τιμωρίες για τα σωματεία.

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares