Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 13:53

ΑΟ Πύργου: Συμφωνούμε με την ΕΠΣΚ για τον ημιτελικό και τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων

Πρόσφατα η ΕΠΣ Κυκλάδων όρισε τον ημιτελικό και τον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων της περσινής περιόδου που ως γνωστό θα διεξαχθούν με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΚ, αναφέρει: «Σας γνωρίζουμε ότι το Σαββατοκύριακο 17/18-09-2022 θα διεξαχθεί ο Ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ – ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ και το Σαββατοκύριακο 24/25-09-2022 ο Τελικός Κυπέλλου Κυκλάδων μεταξύ του νικητή του ζευγαριού του Ημιτελικού και του ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ.

Διευκρινίζεται ότι στον Ημιτελικό και στον Τελικό του Κυπέλλου θα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου (2021-2022), δηλαδή παίκτες που ήταν εγγεγραμμένοι στο δυναμικό του Σωματείου έως 30/06/2022».

Με επιστολή του προς την ΕΠΣ Κυκλάδων, ο ΑΟ Πύργου καταθέτει τη θέση του σχετικά με την απόφαση της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ ζητά τη μετάθεση των αγώνων κατά μία εβδομάδα.

Αναλυτικά:

ΘΗΡΑ 31/07/2022

ΠΡΟΣ: Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΆΔΩΝ

Κύριε πρόεδρε και αξιότιμο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε σε εσάς την θέση του σωματείου μας για την διεξαγωγή του ημιτελικού και του τελικού του Κυπέλλου Κυκλάδων που εκκρεμεί από την περσινή περίοδο.

Θεωρούμε ότι εφόσον δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί η διοργάνωση την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο για να είναι δίκαιη η διεξαγωγή των αγώνων θα πρέπει οι τρεις ομάδες (Ελλάς Σύρου, Πανναξιακός και ΑΟ Πύργου) να χρησιμοποιήσουν στα συγκεκριμένα παιχνίδια μόνο ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο δυναμικό τους την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Όπως γίνεται αντιληπτό εάν δεν τηρηθεί αυτό, τότε δεν υπάρχει λόγος να διεξαχθούν ο ημιτελικός και ο τελικός της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Επομένως συμφωνούμε απόλυτα με την ανακοίνωση σας που αναφέρει ότι: Στον ημιτελικο και τον Τελικό του Κυπέλλου θα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου (2021-2022).

Επίσης, οι ημερομηνίες ορισμών του ημιτελικού και του τελικού αποτελούν πρόβλημα για τις ομάδες που εδρεύουν σε νησιά με αυξημένη τουριστική κίνηση όπως η Σαντορίνη.

Οι ποδοσφαιριστές μας, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων θα μπουν σε περίοδο προετοιμασίας στις 29/8.

Ζητάμε από την επιτροπή ορισμών αγώνων την μετάθεση κατά τουλάχιστον μία εβδομάδα, καθώς νομίζουμε ότι έτσι θα αποφευχθούν τραυματισμοί που σίγουρα θα βγουν μέσα από την ελλιπή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών. Επίσης, θεωρούμε ότι αυτές οι ημερομηνίες δεν θα επηρεάσουν τον μετέπειτα πρόγραμμα των αγώνων.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς ο πρόεδρος Μανώλης Νομικός και το Δ.Σ. του Α.Ο. Πύργου 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares