Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 20:29

Πήραν τη πρόκριση οι «μικροί» της Α.Ε. Μυκόνου Β' απέναντι στον Α.Ο. Πάγου

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η Β΄ ομάδα της ΑΕ Μυκόνου νίκησε με 4-1 τον Πάγο και πήρε το εισιτήριο για την 2η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Οι νεαροί της γηπεδούχου ομάδας ξεκίνησαν το ματς πιέζοντας από το πρώτο λεπτό και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Γκέζος.

Στη συνέχεια η ομάδα του Μάκη Πούλου διπλασίασε τα τέρματα της καθώς μετά από σουτ του Χόντζα, ο Σούμπιτσης απέκρουσε όμως ο Λούλα που ακολουθούσε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα της Σύρου κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Ευαγγελόπουλο μετά από μία φάση διαρκείας στα καρέ της Μυκόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα της Σύρου να χάνει μια πολύ καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Η Α.Ε. Μυκόνου στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της και έκανε το 3-1 με ένα πολύ όμορφο σουτ του Μπαϊρακτάρη.

Στο 80' οι Συριανοί είχαν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ όμως ο Μακρής απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Καλιακάτσος. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο στο 84' με ένα πολύ καλό σουτ-πλασέ ο Γκέζος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αρμακόλας με βοηθούς τον κ. Καλόγερα και την κα. Κουκά.

Α.Ε. Μυκόνου ( Μάκης Πούλος): Μακρής, Ασράμ (80' Σερέπας), Ρουστέμι, Κλαφουτζής, Σούλτσε, Μπαϊρακτάρι (75' Θεοδώρου), Κατσικαλάκης (75' Ρουστέμι Α.), Σπαχίγια, Χόντζα, Λούλα (50' Μεσάκου)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Χίσα, Τσόπελας, Σγούρας, Σεφέρι

Α.Ο. Πάγου (Χρήστος Ζαχαρίου): Σούμπιτσης (70' Ρούσσος), Μαρικάκης, Πιταούλης (50' Κοσκινάς), Καλιακάτσος, Τοπόσε, Γρυπάρης (50' Σανούδος), Σκορδίλης, Αρακάς, Ρουσσουνέλος, Ευαγγελόπουλος (70' Σαργκανάκης), Σούμπιτσης

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Χαλαβαζής

Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό μέσα από την κάμερα του Δημήτρη Πολυκανδριώτη.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares