Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 21:57

Οι 18 του Παμμηλιακού για τη Νάξο | Λυριτζής: Να γίνει ένα καλό ματς

Με στόχο μία καλή παρουσία και γιατί όχι και την πρόκριση θα ταξιδέψει την Κυριακή στη Νάξο ο Παμμηλιακός προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Νάξου για την 1η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Ο Δημήτρης Λυριτζής ανακοίνωσε την 18άδα που θα αποτελέσει την αποστολή για τη Νάξο και θα απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

«Φρατζεσκάκης, Πρίφτης, Βεντούρης, Βήχος Σ., Βήχος Ν., Κυρίτσης, Λικάι Κ., Λικάι Ε., Παπαδημητρίου, Μάνι, Μαυρογιάννης Παρ., Μαυρογιάννης Α., Αϊβαλιώτης, Μωραίτης, Μπάτσης, Σφήγκας, Λιβάνιος, Ραπανάκης.

Όσο αφορά την αναμέτρηση, ο Δημήτρης Λυριτζής, τόνισε: «Καταρχήν εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Για εμάς αυτό το ματς αποτελεί μέρος της προετοιμασίας μας, αφού δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Όπως είχα τονίσει θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα παιδιά της κ18 και της κ16, αφού φέτος θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα».

Για την έναρξη της χρονιάς ο κόουτς του Παμμηλιακού ευχήθηκε: «Εύχομαι στους αθλητές και τους παράγοντες των σωματείων καλή χρονιά με υγεία. Να είναι όλοι καλά και πάνω από όλα να μείνουμε στο γήπεδο μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς απρόοπτα λόγω κορονοϊού. Τέλος εύχομαι όλες οι ομάδες να εκπληρώσουν τους στόχους τους».

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares