Σάββατο, 02 Μαΐου 2020 14:49

Δεν κάνει πίσω η ΕΠΟ, μέσω κλήρωσης στο Κύπελλο Ελλάδας

Επιβεβαιώθηκαν τα όσα είχαμε γράψει σχετικά με το Κύπελλο Ελλάδας, αφού πριν λίγο η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ξεκαθαρίζει ότι σε όσες ενώσεις δεν έχει πραγματοποιηθεί τελικός, θα γίνει κλήρωση από τις ΕΠΣ προκειμένου να προκύψει η ομάδα που θα συμμετάσχει στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, η ΕΠΣ Κυκλάδων βάζει φρένο και επίσημα σε όποιους είχαν αντίθετη άποψη, ενώ αυτό που μένει σε τοπικό επίπεδο είναι να δούμε ποια θα είναι ομάδα που θα κληρωθεί μεταξύ των: ΑΟ Πύργου, ΑΟ Σύρου, Ελλάς Σύρου και Πανθηραϊκού που θα μπουν στην κληρωτίδα.

Η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης της Εκτ. Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για οριστική διακοπή της διεξαγωγής όλων των εθνικών και τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς και των διοργανώσεων κυπέλλου, την αρμοδιότητα και ευθύνη διεκπεραίωσης των οποίων έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ διευκρινίζει τα ακόλουθα.

Στις περιπτώσεις που ο κυπελλούχος δεν έχει ήδη αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, τότε η ανάδειξή του θα γίνει με τη διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος τα σωματεία που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την ευθύνη διενέργειας της σχετικής διαδικασίας έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares