Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 19:47

Πρόκριση ''δια πυρός και σιδήρου'' στη Σέριφο για τον ΑΟ Σύρου

Ακόμα ένα δύσκολο πέρασμα από τη Σέριφο πραγματοποίησε ο ΑΟ Σύρου, καθώς χρειάστηκε να «καρδιοχτυπήσει» στη διαδικασία των πέναλτι για να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΑΟ Σερίφου και να πάρει στις αποσκευές της επιστροφής του στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων το εισιτήριο της συμμετοχής του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Στο 32΄ο Οικονομόπουλος εκμεταλλεύτηκε γύρισμα του Κουκούλη και με σκαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Συριανούς.

Η επανάληψη ξεκίνησε με δύο αναγκαστικές αλλαγές για τον ΑΟ Σύρου, αφού αποχώρησαν με ενοχλήσεις ο Ραμπαβίλας και ο Σαμανίδης, πράγμα που σε συνδυασμό με τον κακό αγωνιστικό χώρο φάνηκε να επηρεάζει την ομάδα του Γιώργου Ρούσσου.

Μετά από λάθος στη μεσαία γραμμή στο 60΄ και στη συνέχεια εύστοχου σουτ του συνήθη ύποπτου Κωνσταντίνου Ρεβίνθη, ο ΑΟ Σερίφου μπήκε και πάλι στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 1-1, που ήταν το σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα, αλλά και τις παράτασης που ακολούθησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του 2ου ημιχρόνου ο ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλε τον προπονητή του ΑΟ Σερίφου για έντονες διαμαρτυρίες.

Στη διαδικασία των πέναλτι ο ΑΟ Σύρου ήταν πιο εύστοχος και πήρε τη νίκη με 5-4, με τους: Χούρο, Σαγκινέτο, μαραγκό, Αργυρό και Ζουμπουνέλη να σκοράρουν, ενώ για τους γηπεδούχους εύστοχοι ήταν οι: Παπαδόπουλος, Εφέντη, Μποφίλιος και Παρίσης, ενώ άστοχος (άουτ) ήταν ο Μουστάκας.

Διαιτητής ήταν ο κ. Γουίδος Ρούσσος, με βοηθούς τους κ.κ. Μουτάφη και Γρυπάρη

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ (Γιάννης Ράμπιας): Βαλσαμάκης, Μποφίλιος, Παγιολάρι (46΄Παρίσης Κ.), Εφέντη, Μουστάκας, Μαγουλάς (46΄Παρίσης Δ.), Λιβάνιος, Παπαδόπουλος, Βαλσαμάκης, Ρεβίνθης (86΄Κιούσης), Παππάς (97΄Μαγούλάς Α.)

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Γιώργος Ρούσσος): Αναστασόπουλος, Σαμανίδης (λ. τρ. 46΄Φιλίππου), Οικονομόπουλος (111΄Σαγγινέτος), Μαραγκός, Αργυρός, Νταβαρίνος, Ζουμπουνέλης, Γολιδόπουλος, Κουκούλης, Ραμπαβίλας (λ. τρ. 46΄Χούρος), Μουλίδης (67΄Λιέας)

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares