Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 15:19

Στο ΔΑΚ Νάξου ο αγώνας Κυπέλλου Πανθηραϊκός - ΟΦ Ιεράπετρας

Στο ΔΑΚ Νάξου θα διεξαχθεί ο αγώνας της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Πανθηραϊκού και του ΟΦ Ιεράπετρας, καθώς οι προσπάθειες που έγιναν για να διεξαχθεί ο αγώνας στην Σαντορίνη έπεσαν στο κενό λόγω της ανυπαρξίας γηπέδου που να πληρεί τις προδιαγραφές super league 2 που απαιτούνται από την προκήρυξη.

Έτσι, μετά την Θύελλα Καμαρίου, που πέρυσι φιλοξενήθηκε 2 φορές στη Νάξο, έτσι και ο Πανθηραϊκός αναγκάζεται να «ξενιτευτεί», με το πρόβλημα της έλλειψης ενός σύγχρονου γηπέδου στη Σαντορίνη να αποτελεί πλέον μεγάλο πρόβλημα για τα σωματεία του νησιού, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί την ελίτ των Κυκλάδων στα ομαδικά αθλήματα.

όσο αφορά την διεξαγωγή του αγώνα, αυτός θα διεξαχθεί την Κυριακή, ενώ αναμένεται ο ορισμός από την ΕΠΟ για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Η σχετική παράγραφος της προκήρυξης, αναφέρει:

Όσον αφορά τις Π.Α.Ε. της Super League2 και της Football League, στη Δήλωση Συμμετοχής οι ομάδες των εν λόγω κατηγοριών που προκριθούν στην 6η Φάση (Προημιτελική) και εντεύθεν υποχρεωτικά θα κάνουν χρήση έδρας προδιαγραφών Super League1 σύμφωνα με τα ισχύοντα στο Καταστατικό (άρθρο 78 παρ. 3).

Όσον αφορά τις Ομάδες-Κυπελλούχες των Ε.Π.Σ. στη Δήλωση Συμμετοχής θα πρέπει να δηλωθεί κύρια (υποχρεωτικά) και εναλλακτική (προαιρετικά) έδρα γήπεδο προδιαγραφών Γ΄ Εθνικής για την 1 η και 2η Φάση, γήπεδο προδιαγραφών Super League2 για την 3η 4 η και 5η Φάση.

Ομάδα της εν λόγω κατηγορίας που προκριθεί στην 6η Φάση (Προημιτελική) και εντεύθεν υποχρεωτικά θα κάνει χρήση της έδρας προδιαγραφών Super League1, με τη υποχρέωση της να δηλώσει και να αποστείλει το παραχωρητήριο μετά την πρόκριση της από την 5 η Φάση.

Εάν δεν υπάρχει ανάλογο γήπεδο στην περιοχή ευθύνης της Ε.Π.Σ. που ανήκει η Ομάδα, τότε θα δηλώσει το πλησιέστερο σε αυτή γήπεδο που θα της παραχωρηθεί εκτός της Ε.Π.Σ. που ανήκει και εντός της περιφέρειας σύμφωνα με το άρθρο 78 παρ. 3 του Καταστατικού, που θα εγκριθεί από την Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares