Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2011 14:42

Με απουσίες αύριο Άνω Μερά και Άνω Σύρος…

ANO_MERA-AOT

Με αρκετές απουσίες αναμένετε να αγωνιστούν στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου η  Άνω Μερά και η Άνω Σύρος.

Άνω Μερά

Για τους γηπεδούχους εκτός από τους: Κούκα, Θεοδωρακάκη και Κατρατζόπουλο που δεν έχουν ενταχθεί ακόμα στην ομάδα, θα απουσιάσει και ο Ασημομύτης (τιμωρημένος), ενώ δύσκολη είναι η συμμετοχή του Θεοχάρη που ταλαιπωρείτε από ίωση.

Τον τεχνικό των Μυκονιατών Νίκο Τζιώβα αν και τον προβληματίζουν οι πολλές απουσίες δηλώνει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη γι αυτό το δύσκολο παιχνίδι, θέλοντας παράλληλα  να δώσει λεπτά συμμετοχής στους «πιτσιρικάδες» που ήρθαν φέτος στην πρώτη ομάδα από τα τμήματα υποδομής της Άνω Μεράς.

Άνω Σύρος

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι όμως δείχνει να έχει η ομάδα του Μάκη Πούλου με τον στερεοελλαδίτη τεχνικό να καλείτε να βρει λύσεις στην επιθετική του γραμμή, οι οποία αύριο θα στερηθεί τριών βασικών παιχτών της (Στόιτσεφ, Σαγκινέτο και Πρίντεζη). Αμφίβολή κρίνετε και η συμμετοχή του Μπελεγρίνη, το οποίου η συμμετοχή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Παρόλα αυτά ο Μάκης Πούλος δήλωσε ότι ο αυριανός αγώνας είναι πολύ δύσκολος για την ομάδα του αλλά πιστεύει ότι τα κενά στην εντεκάδα, θα καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο από τον  πάγκο της ομάδας.

Ο αγώνας θα γίνει αύριο στις 14:00 στο γήπεδο της Άνω Μεράς.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και ποιοι προκρίθηκαν

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares