Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 01:00

Επέστρεψε με νίκη - πρόκριση ο Ανδριακός

Με εξαιρετικό τρόπο επανήλθε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Ανδριακός, καθώς στον αγώνα Κυπέλλου που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Άνω Σύρου, πήρε τη πρόκριση απέναντι στον Αίαντα Σύρου.

Ανταπόκριση: Νίκος Καλογεράς

Οι Ανδριώτες προηγήθηκαν με 0-2, με ους γηπεδούχους του Αίαντα να μην καταθέτουν τα όπλα και να ισοφαρίζουν το παιχνίδι σε 2-2. Οι δύο ομάδες δεν έλυσαν τις διαφορές τους ούτε στην παράταση, πράγμα που τελικά έγινε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Ανδριακός επικράτησε με 2-3.

Καλό κλίμα, ενότητα και όρεξη για ποδόσφαιρο είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την φετινή ομάδα του Ανδριακού, που θέλει να πραγματοποιήσει μία καλή παρουσία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

43371651_1793202864111619_3788673162418323456_n.jpg

Υψηλόβαθμα μέλη της διοίκησης του Ανδριακού, με δήλωση τους στο sportcyclade.gr σημείωσαν ότι η σημερινή νίκη - πρόκριση αφιερώνεται στους αδελφούς Στεφάνου και σε όλο το προσωπικό της Golden Star Ferries.

GSFlogo450web.jpg

Τα γκολ

Στο 8ο λεπτό ο νεοαποκτηθείς  Γιώργος Ταμιχτσής άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Και στο 42’ ο Γιώργος  Ζανάκης, με ασύλληπτο σουτ έστειλε τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του Βαμβακούρη, που είχε αντικαταστήσει λίγο πριν τον τραυματία Ανδρεαδάκο.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Ρούσσος απάντησε στο σουτ του Ζαννάκη και με έναν «κεραυνό» από τα 30 περίπου μέτρα  έκανε το 1-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο  Αίαντας Σύρου είχε την υπεροχή, καθώς ο Ανδριακός παρουσίασε σημάδια κόπωσης.

Στο 83΄μετά από λάθος γύρισμα του Βολίκα στον Φιλιππόπουλο, η μπάλα έφτασε στον Σαγκινέτο, ο οποίος με εύκολο πλασέ έκανε το 2-2, που έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση.

Στην παράταση τα πράγματα δεν άλλαξαν και οι δύο ομάδες καθάρισαν τους λογαριασμούς τους στην ψυχοφθόρα διαδικασια των πέναλτι. Εκει ο Φιλιππόπουλος έδειξε την κλάση του αποκρούοντας  πέναλτι και δίνοντας παράλληλα την πρόκριση στον Ανδριακό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολύ καλό ντεμπούτο έκαναν οι Φιλιππόπουλος, Θεοχάρης και Ταμιχτσής.

Πολύ καλό αγωνιστικό ντεμπούτο επίσης πραγματοποίησαν οι 15χρονοι Ανδριώτες που προέρχονται από την ακαδημία του Ανδριακού. Ο λόγος για τους Αδελφούς Σκόρδου (Αντώνη και Ιωάννη), που αγωνίστηκαν, ενώ  στην αποστολή συμμετείχε για πρώτη φορά και ο Λεωνίδας Καλογρίδης.

Διαιτητής ήταν ο κ. Αγγέλου με βοηθούς τους κ.κ. Νομικό και Βαρθαλίτη.

Αίαντας Σύρου (Γιώργος Ρούσσος): Ανδρεαδάκος (30’  Βαμβακούρης), Βοπόπουλος (Ξαγοράρης), Νομικός (Κουκυλογιάννης), Καραμολέγκος, Ανρεαδάκης (Ζαρμπόνης), Σπανός, Χρυσικός, Παράβαλος, Σαγκινέτος, Ρούσσος, Βαμβακούσης.

Αναπληρωματικοί: Φρέρης, Βαρθαλίτης, Ρούσσος Π.

Ανδριακός (Φίλλιπος Ανύσης): Φιλιπποπουλος, Χαλάς Α., Βολίκας Π., Μαμάης, Κρίτης Ν., Θεοχάρης (105΄Σκόρδος Α.), Γλυνός Α., Ζαννάκης Γ., Ψωμάς, Ταμιχτσής, Σκόρδος Ι.

Αναπληρωματικοί: Καλογριδης, Τσιάμαλος.

AJAX 2018 2019

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares