Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 01:01

Πρόκριση για τον ΑΟ Τήνου στο ντέρμπι του νησιού…

 

stenh-aot_kypello

Μεγαλη νικη που τον φερνει στην επομενη φαση του κυπελλου κυκλαδων πετυχε η ομαδα του ΑΟ Τηνου στο ντερμπι του νησιου νικωντας την συμπολιτισσα του ΑΕ Στενης με σκορ 0-2 .

Σκορερ του αγωνα για τον ΑΟ Τηνου ηταν οι Μουσαι στο 60`και ο Ναζος στο 75`.Οι  γηπεδουχοι της ΑΕ Στενης διαμαρτυρονται για την φαση του 40`καθως ζητησαν πεναλτι για ανατροπη του Ζαλωνη Ι. αλλα ο διαιτητης κος Αγγελου ειπε οτι δεν υπαρχει τιποτα στην φαση και ετσι χρεωσε τον παικτη της Στενης με δευτερη κιτρινη καρτα και τον εστειλε στα αποδυτηρια.

stenh-aot_kypello.3


Το 1ο ημιχρονο ξεκινισε σε αναγνωριστικους ρυθμους καθως οι ομαδες ερχονταν απο περιοδο προετοιμασιας με αποτελεσμα να ειναι πιασμενες και να γινονται πολλα λαθη παρολα αυτα προς το τελος του ημιχρονου χαθηκαν δυο μικροευκαιριες μια για καθε ομαδα. Στο 40` οπως προαναφεραμε η ομαδα της ΑΕ Στενης ζητησε πεναλτι σε μια πτωση του ποδοσφαιριστη της Ζαλωνη Ι. αλλα ο διαιτητης Κος Αγγελου οντας κοντα στη φαση ειχε αποψη με αποτελεσμα να χρεωσει τον ποδοσφαιριστη της ομαδας τις Στενης με δευτερη κιτρινη καρτα και να τον στειλει στα αποδυτηρια.καπου εκει τελειωσε και το 1ο ημιχρονο.

stenh-aot_kypello.1


Στην επαναληψη η ομαδα του ΑΟ Τηνου μπηκε καλυτερα στον αγωνιστικο χωρο κυριαρχησε στο χωρο του κεντρου εκμεταλευτηκε την αποβολη του αντιπαλου και καταφερε στο 60` με τον Μουσαι να ανοιξει το σκορ οταν σε μια προσπαθεια που βγηκε απο τα πλαγια ο συγκεκριμενος παικτης πηρε την μπαλα εξω απο την περιοχη και αφου κερδισε δυο κοντρες εκανε ενα σουτ απο το υψος της μεγαλης περιοχης το οποιο κατεληξε στην δεξια γωνια του ανημπορου να αντιδρασει τερματοφυλακα της Στενης.Το δευτερο γκολ για την ομαδα του ΑΟ Τηνου ηρθε στο 75` οταν ο Ναζος εξαπελισε ενα κευρανο και η μπαλα κατεληξε στα διχτυα του τερματοφυλακα της ΑΕ Στενης ο οποιος δεν εφταιγε ουτε σε αυτην την φαση. Ο ΑΟ Τηνου εχασε αλλες δυο ευκαιριες στο τελευταιο τεταρτο του αγωνα με πρωταγωνιστη τον Ξενοπουλο Ν. αλλα ο τερματοφυλακας της Στενης ηταν στην σωστη θεση και δεν αφησε τον παικτη της Τηνου να χριστει σκορερ.

Πάτα εδώ να δεις τα αποτελέσματα και  ποιοι προκρίθηκαν.


stenh-aot_kypello.2
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ.


ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ(Σουμπασακος Ι.)Φωσκολος Ν..Ζαλωνης Μ., Σουμπασακος ν., Παλαμαρης, Κομεσαριος,(Λειβαδαρης) Ζαλωνης Γ,.Ζαλωνης Ι.,Γιαννησοπουλος Φ.,Βιδαλης Ι.,Ζαλωνης Ι

ΑΟ ΤΗΝΟΥ(Βλαχακης Α.)Καμολινος,Μουσαι(78'Δελωτης),Τριανταφυλλος,Τσικουρας(46`Βιδος)Σαντοριναιος,Σκλαβουνος,Βελλαλοπουλος Ε.Ναζος,Βιδαλης(38`Δεσυπρης),Ξενοπουλος Ν.

Για το sport cyclades Φραγκίσκος Λούβαρης και Γιάννης Χαρικιόπουλος


Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares