Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 00:31

Δραπέτευσε στα πέναλτι (video)…

PANIGIRIA_KYPELLO_ASTERAS_TRAGAIAS-ANAGENNHSH

Αν και με εννέα παίχτες  η Αναγέννηση «κράτησε» μέχρι τέλους και κατάφερε να «κλέψει» την  πρόκριση από τον Αστέρα Τραγαίας στα πέναλτι...

1ο ημίχρονο

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού ο Αστέρας Τραγαίας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και με συνεχές πρέσιγκ πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα. Ο ρυθμός των "πορτοκαλί" ήταν καταιγιστικός και κατάφεραν να κλείσουν την Αναγέννηση  στα καρέ της, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ.Στο 33ο λεπτό του αγώνα ο Φακίνος έκανε ένα  φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Αλιμπέρτης και «κάρφωσε» την μπάλα στην κλειστή γωνία του Σταμούλη  κάνοντας το 1-0 για τον Αστέρα. Η ομάδα της Τραγαίας συνέχισε να πιέζει και στο 41’λεπτο, μετά από μια αδράνεια της άμυνας της Αναγέννησης  από δεξιά ο Χωριανόπουλος έκλεψε τη μπάλα και σούταρε εξ επαφής αλλά ο Σταμούλης είπε και πάλι «όχι».

2ο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού ξεκίνησε δυνατά και από τις δυο ομάδες και μόλις στο 50’λεπτο ο Βουτσίνος  εξαπέλυσε ένα «κεραυνό» από τα (30) μετρά αλλά η τύχη δεν του έκανε το χατίρι και η μπάλα θα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Σταμούλη. Στην συνέχεια η Αναγέννηση ανέβασε στροφές καταφέρνοντας να απειλήσει την εστία του Κάγκανη. Οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Στέλιου Πολέμη «καρποφόρησαν» στο  60’, όπου ο Belegu  εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία στην άμυνα της  Τραγαίας και με ατομική ενεργεία  από αριστερά μπήκε στην περιοχή των Τραγαιωτών και με εκπληκτικό βολ πλανέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η Τραγαία σιγά-σιγά «βρήκε» και πάλι ρυθμό στο παιχνίδι της και άρχισε να πιέζει την  Αναγέννηση, χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι ουσιαστικό. Στο 63ο λεπτό ο Belegu  υπέπεσε σε ένα φάουλ έξω από την περιοχή της Ανναγέννησης. Η συγκεκριμένη φάση προκάλεσε της έντονες διαμαρτυρίες του έμπειρου αμυντικού Γιώργου Φακίνου προς τον διαιτητή του αγώνα Ζαράνη, ο όποιος με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον απέβαλε από το παιχνίδι. Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Ζήνδρος στο 88΄, όπου ο Κ. Ζαράνης τον απέβαλε γιατί την ώρα του αγώνα κράτησε την μπάλα στην αγκαλιά του με αποτέλεσμα να διακόψει τον αγώνα. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν έγινε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες με αποτέλεσμα το τελικό 1-1 να στείλει τις δύο ομάδες στην παράταση.

Παράταση και πέναλτι

Η εννέα παίχτες της Αναγέννησης κατά την διάρκεια της παράτασης περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, καταφέρνοντας έτσι να κρατήσουν το ισόπαλο 1-1 και να θέσουν τις δύο ομάδες στην «ψυχοφθόρα» διαδικασία των πέναλτι. Οι παίχτες που ορίστηκαν να εκτελέσουν τα πέναλτι παρατάχθηκαν στον χώρο του κέντρου και ξεκίνησαν την διαδικασία, όπου φαινόταν ότι πολύ δύσκολα κάποιος θα βγει νικητής . Όμως ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης Σταμούλης είχε άλλη άποψη και είπε «όχι» στο 5ο πέναλτι του Αστέρα που εκτέλεσε ο Θωμάς Μασούρας. Μετά την απόκρουση του πέναλτι οι παίχτες τις αναγέννησης έγιναν ένα «κουβάρι» πανηγυρίζοντας την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.

Αναλυτικά το φιλμ του αγώνα:

11’ καλοχτυπημένο  φάουλ του Αλιμπέρτη έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι  του Σταμούλη .

18’ κάθετη μπαλιά του Βαγενά ο Μπάκαλος  βρέθηκε απέναντι στο τερματοφύλακα της Τραγαίας και δεν κατάφερε να σκοράρει.

28’εφνηδιαστικό φάουλ του Κατσούλη  από την μεσαία γραμμή λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι του Σταμούλη .

33’ 1-0 απευθείας εκτέλεση  φάουλ του Αλιμπέρτη «καρφώνετε» στην κλειστή γωνία του Σταμούλη.

41’φαση διάρκειας μέσα στην περιοχή με τον Χωριανόπουλο όπου ο Σταμόυλης θα αποκρούσει με διπλή προσπάθεια.

46’σουτ του Βουτσίνου  από τα 30 μετρά με την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Σταμούλη.

60’1-1 μετά από μια ασυνεννοησία της άμυνας ο Belegu κλέβει την μπάλα μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ κάνει το 1-1.

63’ δεύτερη κίτρινη στον Φακίνο μετά από έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή.

72’καθετη μπαλιά του Μασούρα με αποδέκτη τον Δεδρινό που θα πλασάρει τον τερματοφύλακα αλλά την μπάλα θα σταματήσει πάνω στην γραμμή ο Ζήδρος.

88’ δεύτερη κίτρινη ο Ζήδρος  επειδή έπιασε την μπάλα την ώρα του αγώνα.

90’σεντρα του Μαρούλη  με τον  Παραράς να αστοχεί πάνω στη γραμμή.

105’σεντρα του Μαρούλη και σουτ από κοντά του Σαρρή αναγκάζοντας τον Σταμούλη να κάνει την απόκρουση του αγώνα.

Πάτα εδώ να δεις τα αποτελέσματα και  ποιοι προκρίθηκαν.

*Άψογη η διαιτησία των: Ζαράνη,Ψαρρά και Αρμακόλα

Συνθέσεις:

Αστέρας Τραγαίας (Νίκος Βλησίδης ):Κάγκανης Σ., Βουτσίνος Ε., Στρούβαλης Γ.,(Σαρρής Δ.) Κατσούλης Α., Αλιμπέρτης Δ., Δεδρνός Β., Φρατζέσκος Ν., Πιέτρι Μ., Χωριανόπουλος Γ., (Παραράς Σ.)(Μαρούλης Δ.)Μασούρας Θ., Capi B.

Αναγέννηση Νάξου (Πολέμης Στέλιος):Σταμούλης Ν., Ζούλης Β., Φακίνος Γ., Ζήνδρος Ε., Τράγκος Γ., Bailey J., Λίκα Α., (Καπίρης Μ.)Βαγενάς Κ., Μπάκαλος Κ., Δεγαίτας Τ.,(Αλμπανίδης Μ.) Belegu E.,(Σιδερής Δ.)

Τα πέναλτι (VIDEO)

Φωτογραφίες


Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares