Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 21:43

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΟ ΠΑΡΟΥ-ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ 2-0

aop-filwti-kypello-25-9-11-1

Δυσκολότερη πρόκριση από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ πήρε ο ΑΟ Πάρου, σήμερα με αντίπαλο το Φιλώτι στο γήπεδο της Παροικιάς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο στις δυο ομάδες, αν και ο ΑΟ Πάρου είχε την κατοχή οι παίκτες του Φιλωτίου δημιούργησαν αρκετές φάσεις στην εστία του Χαριστού. Οι περίπου 100 φίλαθλοι σηκώθηκαν να πανηγυρίσουν όταν στο 10' ο Αρκουλής μπήκε από αριστερά στην περιοχή και βρέθηκε απέναντι από τον Πολυκρέτη ο οποίος απέκρουσε το σουτ και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι. Στην αμέσως επόμενη φάση όμως, ο Μουστάκης βρέθηκε μόνος του στην περιοχή για τους φιλοξενούμενους όμως έπιασε αέρα, ενώ στο 18' σουτ του Ευρυπιώτη απέκρουσε ο Χαριστός. Το Φιλώτι εξακολούθησε να έχει καλές στιγμές και στο 29' σε επέλαση του Καράι από αριστερά δε βρέθηκε κανένας να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από την παράλληλη μπαλιά. Στο 31' ο ΑΟΠ αντέδρασε με το Ζήκο να σουτάρει έξω απ' την περιοχή και μετά την απόκρουση του Πολυκρέτη η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι ξανά. Στο 42' και ενώ ο Πολυκρέτης είχε εξουδετερωθεί οι αμυντικοί του Φιλωτίου έδιωξαν πάνω στη γραμμή τους τη μπάλα, όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιουρτζίδης έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.

aop-filwti-kypello-25-9-11-2

Στο β' ημίχρονο η φλύαρη υπεροχή του ΑΟΠ έγινε πιο ουσιαστική, αποτέλεσμα της οποίας ήταν πολλές ευκαιρίες. Το παιχνίδι έγινε και πιο δυνατό απόρροια του οποίου ήταν και οι πολλές κάρτες που βγήκαν από το τσεπάκι του διαιτητή. Στο 56' ο Μπιρμπίλης κιτρινίστηκε, ενώ στο 60' ο Αρκουλής έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 όταν από παράλληλη του Γιουρτζίδη δε βρήκε στόχο. Στο 65' σε μια δυνατή μονομαχία ο διαιτητής έδειξε από μια κίτρινη στον Αρκουλή και στον Προμπονά ενώ στο 66' κίτρινη πήρε ο Μουλάς και απευθείας κόκκινη ο Καράι. Η υπεροχή του ΑΟΠ καρποφόρησε στο 73' όταν ο Γιουρτζίδης και πάλι έκανε το 2-0. Ο Μπάλιος που είχε περάσει αλλαγή είχε δοκάρι στο 79' και στο 83' πήρε και αυτός με τη σειρά του κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα. Το παιχνίδι τελείωσε με δυο κίτρινες ακόμα στον Καβάλη του ΑΟΠ στο 87' και στο Βασιλάκη του Φιλωτίου στο 90'.

Πολύ καλός για τον ΑΟΠ ο Καζακίδης και ο Αρκουλής και φυσικά ο σκόρερ των δύο τερμάτων Γιουρτζίδης και για το Φιλώτι ο Καράι μέχρι τη στιγμή της αποβολής του και ο Ψάρρας. Άψογο το διαιτητικό τρίο στις αποφάσεις του.

Πάτα εδώ να δεις τα αποτελέσματα και  ποιοι προκρίθηκαν.


ΑΟ Πάρου : Χαριστός, Καβάλης, Κοκάι, Μουράι, Μουλάς (70' Μπάλιος), Δαφερέρας, Αρκουλής (86' Καραγκούνης), Καζακίδης, Γιουρτζίδης, Ζήκος, Μπιρμπίλης (79' Κορτιάνος)

ΑΜΣ Φιλωτίου : Πολυκρέτης, Ευρυπιώτης, Τσάφος (33' Μουστάκης Γ λ.τρ.), Κώτσος (63' Βασιλάκης), Κοττάκης (79' Κρασσάς), Καράι, Μουστάκης Α, Μουστάκης Ν, Ψάρρας, Κατσούρος, Προμπονάς

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares