Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 14:23

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ 2-1

andriakos-2011-12

Ξεκίνησε και επίσημα η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στις Κυκλάδες με τα παιγνίδια του κυπέλλου όπως συμβαίνει πάντα.

Στο "Ι.Μ.ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ" περίπου εκατό φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση μεταξύ του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ και του ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ, όπου μετά από ένα μέτριο ποιοτικά 90λεπτο, ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ήταν αυτός που κέρδισε τη πρόκριση στην επόμενη φάση με 2-1.

asteras_kor8iou_2011

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές όμως οι ομάδες δεν προσέφεραν καλό θέαμα, έδειξαν σημάδια κόπωσης και έλλειψης συνοχής κατά διαστήματα, κάτι που είναι δικαιολογημένο αφού ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ  επανεμφανίζεται στο Κυκλαδικό ποδόσφαιρο μετά από απουσία ενός έτους, ενώ στον ΑΝΔΡΙΑΚΟ  έχουμε αυτή τη χρονιά μια μεγάλη προσπάθεια ανανέωσης με επτά πιτσιρικάδες να προωθούνται στην ανδρική ομαδα.

Το παιχνίδι έδειξε από τα πρώτα λεπτά ότι εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα είχαν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκριση, αφού η κατοχή της μπάλας ήταν συντριπτικά υπέρ τους.

vakondios-fragkogiannis-symigdalas

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΗΣΗΣ ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ-ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΣΥΜΙΓΔΑΛΑΣ

Μια κατοχή όμως άτονη και ανούσια με αρκετά λάθη στο πρώτο ημίχρονο,  κυρίως στις μεταβιβάσεις, κάτι που ο γηπεδούχος ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ βελτίωσε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι προσπάθειες του όσο περνούσε η ώρα γίνονταν όλο και πιο έντονες, από τα δεξιά ο δαιμόνιος χθες Αζαπης ξεκίνησε πολλές κούρσες, ταλαιπώρησε την αριστερή πλευρά του ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ και μετά από ασιστ που έβγαλε στον Ζαννακη Γ. στο 45΄, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

pepito

"ΠΕΠΙΤΟ"

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πιο ορεξάτο για τους "εφοπλιστές"  με αισθητή τη βελτίωση στις μεταβιβάσεις όπως προανέφερα και πάντα από τα δεξιά, πότε με Αζαπη και ποτέ με Σεμα έφερναν τη μπάλα στα καρέ του φιλοξενούμενου χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα για κάποιο δεύτερο γκολ.

mpenasI

Πάτα εδώ να δεις τα αποτελέσματα και  ποιοι προκρίθηκαν.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ Ι. ΜΠΕΝΑΣ

Μια άκαρπη υπεροχή με πολλά κόρνερ.

Στο 73΄ ήρθε το 2-0 .

Μετά από σέντρα του Σεμα και παράλληλη κεφαλιά του Κοντομαρκου η μπάλα στρώθηκε στον Κουλουρη που απλά την έσπρωξε στα δίχτυα.

pagkos-andriakou-i-nea-fournia

"η νεα φουρνια, επτα διαμαντια"

Από εκεί και ύστερα ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ   πήρε αρκετές επιθετικές πρωτοβουλίες στον αγώνα, βγήκε από τα καρέ του μείωσε στο 80΄ με ένα πανέμορφο γκολ του Μπενα και στο 87΄ ζήτησε πέναλτι σε μια φάση που ο διαιτητής Βακονδιος είχε αντίθετη αποψη.

voulgaris

"ο παλαιμαχος μεσος Γιωργος Βουλγαρης, μια ζωντανη ιστορια του ΑΟΦ"

Δίκαιο κρίνεται το τελικό σκορ.

Αρκετά καλή η διαιτησία των Βακονδιου, Φραγκογιαννη, Συμιγδαλα.

yiannopoulos

"ο παλαιμαχος τερματοφυλακας του ΑΟΦ Γιωργος Γιαννακοπουλος, ενας εκ των σπουδαιοτερων που ανεδειξε το Κυκλαδικο ποδοσφαιρο"

Πανάκριβο για άλλη μια φορά το κόστος της διαιτησίας.

Οι δυο ομάδες παρατάθηκαν στο γήπεδο με τις εξής συνθέσεις......

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ : Παπουτσης, Κουτρας, Κοντομαρκος, Κρεατσουλας, Λαβδας, Σεμα, Αζαπης(MVP), Γλυνος, Ζαννακης, Κουλουρης, Κοντος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ :  Καλογριδης, Δρακος, Πανταζης, Πιερρακος, Γλυνος, Τηνιακος, Σκορδος, Υδραιος, Ζαγοραιος, Μπενας Ι., Μπενας Φ.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares