Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 23:54

Οι απουσίες της Θύελλας και ο προβληματισμός του Κώστα Μιχάλη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Θύελλας Καμαρίου για τον αυριανό αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Παννσαμιακό (19.00 ΓΉΠΕΔΟ Σαντορίνης).

Εκτός μάχης έχουν τεθεί ο τραυματίες Σπανός, και ο Λύκος για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διαθεση του προπονητή, Κώστα Μιχάλη, ο οποίος αναφερόμενος στο ματς τόνισε: ''Με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε τα υπόλοιπα ματς θα αντιμετωπίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Για εμάς είναι ένα ματς που εφόσον περάσουμε θα μας οδηγήσει στην γ' φάση του Κυπέλλου και είναι σημαντικό αφού η ομάδα δεν τον έχει πετύχει ποτέ. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι ότι δνε έχουμε συγκεντρώσει πολλές πληροφορίες για τον αντίπαλο''.

Από εκεί και πέρα η αποστολή έχει ως εξής: Λυγνός, Βλαβλιανός, Φίλων, Αρβανίτης, Πάγια, Δαβιλάς, Γιαννής, Δημητρακόπουλος, Μαυρομάτης, Δανέζης, Ρέτζο, Νομικός, Μαντούσης, Ερρίκος, Εγιουρούμ, Αποστολίδης, Ανδριόλας, Τσουκαλάς.

Το δελτίο τύπου της Θύελλας

Εντός έδρας αναμέτρηση με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Tην ομάδα του Α.Ε. Βαθύλλου Πανσαμιακού φιλοξενούν οι Άνδρες μας την Τετάρτη 25/04/18 στις 19.00, στο Δ.Γ. Καμαρίου στα πλαίσια του 2ου γύρου Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΟ.

Η ομάδα Ανδρών μας στον πρώτο γύορ απέκλεισε την ομάδα του Α.Ο. Χαλκίδας επικρατώντας με σκορ 4-0.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας να δώσει το παρών στις εξέδρες του Δ.Γ. Καμαρίου και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των παιχτών μας για πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares