Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 22:32

Εμφατική τεσσάρα και πρόκριση της Θύελλας Καμαρίου

Ποιος είδε τη Θύελλα Καμαρίου και δεν τη φοβήθηκε στο σημερινό ματς με τη Χαλκίδα που αφορούσε τη διοργάνωση του Κύπελλου Ερασιτεχνών.

Το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη, ήρθε με φόρα, μετά την τριάρα κόντρα στον Πανναξιακό και φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την Χαλκίδα και πλέον αντιμετωπίζει στην επόμενη αγωνιστική τον Πανσαμιακό σε εντός έδρας παιχνίδι στις 24 Απριλίου και σε περίπτωση πρόκρισης, θα περάσει στους 8, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Θύελλα Ραφήνας στις 9 Μαΐου.

Παρότι οι Κυκλαδίτες αγωνίζονται μια κατηγορία χαμηλότερα από τους “νερατζούρί” εκμεταλλεύτηκαν την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει από τις αρχές της προετοιμασίας από τον Κώστα Μιχάλη και έφτασαν σε μια δίκαια επικράτηση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μαυρομάτης που πέτυχε δυο γκολ και συνέβαλλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του.

Μόλις στο 13'ο Αρβανίτης έκανε το 1-0, με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, με τον Μαυρομμάτη στο 35' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, όταν μετά από σέντρα του Ερρίκου πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα του Δουμάνη.

Στο 52' μετά από μακρινή μπαλιά του Φίλων και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα ο Αποστολίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Μαυρομάτη στο 69' να διαμορφώνει το τελικό 4-0 μετά από κόρνερ και κοντινό σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Αλιάγκας με βοηθούς τους Νατσιόπουλο και Παύλου από τη Δυτική Αττική.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Τσουκαλάς, Λυγνός (71' Νομικός), Δημητρακόπουλος (62' Λύκος), Μαντούσης (62 Δαβιλας), Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Μαυρομάτης (70' Παγια), Αποστολίδης, Αρβανίτης.

ΧΑΛΚΙΔΑ (Δημήτρης Λύκος) Δουμάνης, Ρογαλίδης (65' Ζιζόλτσι), Πατερίτσας, Βελλής, Μιχελής, Εμέκα, Μιρτέζα, Μετοχιάτης (86' Αυλωνίτης), Κουτσαυτής (55' Παπαγεωργίου), Πολίτης, Παπαδάκης.

Ευχαριστώ από τη Θύελλα

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ευχαριστεί όλο τον φίλαθλο κόσμο που γέμισε και σήμερα το γήπεδο μας και εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους παίχτες της ομάδας μας και το προποινητικό τιμ για την ισορική αυτή πρόκριση στη 2η φάση του θεσμού.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares