Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 15:31

Στις 28 Μαρτίου ο τελικός του Κυπέλλου

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων έπειτα από απόφαση που έλαβε η ΕΠΣ Κυκλάδων ανακοινώνοντας σήμερα την ημερομηνία του αγώνα που θα κρίνει ποια ομάδα θα στεφθεί Κυπελλούχος Κυκλάδων της σεζόν 2017-2018.

Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν καθώς στις 27 Μαρτίου θα πρέπει να έχει δηλωθεί ο Κυπελλούχος Κυκλάδων που θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, η ΕΠΣ Κυκλάδων εξασφάλισε μία μέρα παράτασης, ώστε να διοργανωθεί ο τελικός – γιορτή του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Αναφορικά με τα ζευγάρια, η Θύελλα ως γνωστό εξασφάλισε το ένα εισιτήριο επικρατώντας με 1-0 της Άνω Μεράς, ενώ ο άλλος φιναλίστ θα προκύψει από τον ημιτελικό Πανθηραϊκός – ΑΟ Πάγου που ορίστηκε για την επόμενη Τετάρτη, 21 Μαρτίου στο γήπεδο των Φηρών.

Η έδρα του τελικού εφόσον σε αυτό συμμετέχουν η Θύελλα και ο Πανθηραϊκός, πράγμα που φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο, θα είναι ένα από τα δύο γήπεδα της Σαντορίνης, το οποίο θα οριστεί έπειτα από κλήρωση.

Σε περίπτωση που ο Πάγος κάνει την έκπληξη και αποκλείσει τον Πανθηραϊκό, η έδρα του τελικού θα οριστεί με συγκοινωνιακά κριτήρια.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares