Σπύρος Μάκαρης

Σπύρος Μάκαρης

Ήταν να μην γίνει η αρχή με τον Γιώργο Φώσκολο στον Αίαντα Σύρου, καθώς τα ευχάριστα νέα για τη συριανή ομάδα έχουν και συνέχεια.

Σε κυκλοφορία βρίσκονται οι κοινές κάρτες διαρκείας που θα δίνουν την δυνατότητα στους κατόχους να παρακολουθούν όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου και βόλεϊ του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Ένας από τους αρχαιότερους συλλόγους στις Κυκλάδες, ο ΑΜΣ Φιλωτίου συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια από την ίδρυση του.

Με αυξημένες συμμετοχές θα διεξαχθεί η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Κυκλάδων, καθώς μετά τη σημερινή καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών, 20 ομάδες είναι αυτές που δήλωσαν συμμετοχή στο θεσμό.

Με τη συμμετοχή 16 ομάδων θα πραγματοποιηθεί φέτος το πρωτάθλημα της Β' κατηγορία που επανέρχεται από τη σεζόν 2016-2017, όπου συμμετείχαν μόλις 11 ομάδες.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Wemplay που εδρεύει στην Λειβαδιά θα είναι ο επόμενος προπονητικός σταθμός του συριανού προπονητή, Γιάννη Τζώρτζη.

Στο πανελλήνιο είναι γνωστές πλέον οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει μεγάλος αριθμός σωματείων με την διαδικασία εγγραφής στο μητρώο, πράγμα που έχει φέρει στα πρόθυρα της διάλυσης αρκετά από αυτά.

Η μοναδική ομάδα των Κυκλάδων που θα δηλώσει συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων θα είναι φέτος ο Παμμηλιακός.

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στην Σίφνο το 2ο meeting σφαιροβολίας εκτός σταδίου με διεθνείς συμμετοχές.

Σελίδα 1 από 1657

 

SANTORINI EXPERIENCE 300x250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35