Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 10:44

ΒΟΜΒΑ απο την ΕΠΣ Κυκλάδων: Αναβολή στην έναρξη όλων των επίσημων διοργανώσεων

Θύμα των εξοντωτικών για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποφάσεων του Υφυπουργού Αθλητισμού πέφτει και το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Είναι αναπόφευκτο και μονόδρομος πλέον για την ΕΠΣ Κυκλάδων να ανακοινώσει την αναβολή της έναρξης των επίσημων διοργανώσεων, πράγμα που αποφασίστηκε και στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ.

Ο Λόγος δεν είναι άλλος από το αδιέξοδο που θέτει η υποχρεωτική ένταξη την σωματείων στο μητρώο της Γ.Γ. Αθλητισμού, όπου πολλά σωματεία δεν κατέστη δυνατών να ανταπεξέλθουν στα πιεστικά χρονικά περιθώρια και πλέον βάσει του νόμου Αυγενάκη να βρίσκονται στο περιθώριο, μη έχοντας δικαίωμα συμμετοχής σε καμία αθλητική δραστηριότητα.

Μάλιστα, έχουν ήδη ενημερωθεί οι Περιφέρειες με κάποιες ανά την Ελλάδα να αρνούνται να εκδώσουν άδειες τέλεσης αγώνων.

Η  υπ΄αριθμ. 435525/13.9.2022 εγκυκλίου  της Γ.Γ.Α. ενημερώνει τις περιφέρειες να μην προχωρήσουν στην έκδοση άδειας διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων εάν όλα τα Σωματεία δεν είναι πλήρως εγγεγραμμένα στο μητρώο Αθλητικών Σωματείων ή δεν έχουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Πλέον, όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες αναβάλλονται και όλα θα αποφασιστούν μετά τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 30 Σεπτεμβρίου, όπου είναι πολύ πιθανό να αποφασιστεί  η αναβολή μέχρι νεωτέρας της έναρξης για όλα τα πρωταθλήματα μέχρι τη Γ' Εθνική.

 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares