Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 18:42

Πανδαισία ποδοσφαίρου στη Σύρο με 150 ''λιλιπούτειους'' αθλητές από όλες τις Κυκλάδες

Με το στήσιμο του γηπέδου στην πλατεία Μιαούλη αύριο, Δευτέρα 11 Ιουλίου θα ολοκληρωθούν οι προετοιμασίες για την όμορφη διοργάνωση του Αναπτυξιακού Τουρνουά ''Νίκος Φώσκολος'' της ΕΠΣ Κυκλάδων που θα γίνει υπό την αιγίδα της ΕΠΟ στο πλαίσιο του Hello Football Friend 2022.

13 ομάδες θα αγωνιστούν σε περισσότερους από 80 αγώνες σε μία διοργάνωση που κερδισμένα θα είναι όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν το διήμερο 11 και 12 Ιουλίου.

Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν, καθώς θα λειτουργήσει περίπτερο της Nike με προϊόντα της Εθνικής Ομάδας και της χορηγού της διοργάνωσης, ''Λουξ'', που θα λειτουργήσει επίσης photo booth με αναμνηστικά της εκδήλωσης.

Στο πλαίσιο των αγώνων θα τιμηθούν η οικογένεια του Νίκου Φώσκολου, ο πρώτος κυκλαδίτης διεθνής διαιτητής, Στέφανος Κουμπαράκης και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος που θα βρεθεί στη Σύρο, τιμώντας με την παρουσία του την εκδήλωση.

ΑΟ Πάρου, ΠΑΣ Νάξου, ΠΑΣ Τήνου, Ελλάς Σύρου, Νέος ΑΟ Σύρου, Σύρος 2002, Κανονιέρηδες Σύρου, Αίας Σύρου, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και αναμένεται να γεμίσουν την πλατεία Μιαούλη με περισσότερους από 150 αθλητές.

Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη για τα δεδομένα των Κυκλάδων εκδήλωση υψηλού επιπέδου που θα μας δώσει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά ένα τουρνουά να διεξάγεται εκτός γηπέδου.

Ο Συριανός φίλαθλος αναμένεται να δώσει το βροντερό παρόν, ενώ για όσους βρίσκονται εκτός νησιού θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση με΄σω του sportcyclades.gr.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares