Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 19:44

Καλεί σε συζήτηση προέδρους του Αίαντα και της ΑΕ Μυκόνου για την εξεύρεση λύσης η ΕΠΣ Κυκλάδων

Πρωτοβουλία προκειμένου να εξευρεθεί μία λύση στο πρόβλημα με την συμπλοκή των αθλητών στο νησί της Σύρου λαμβάνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΣ Κυκλάδων καλεί τους προέδρους των σωματείων του Αίαντα Σύρου και της ΑΕ Μυκόνου σε συζήτηση που θα έχει ως στόχο την λήξη αυτής της άσχημης κατάστασης 

Το κάλεσμα της ΕΠΣΚ:

Παρακαλείσθε άμεσα σε συνάντηση των 2 προεδρείων των Σωματείων σας, παρουσία του προεδρείου της ΕΠΣΚ, για παροχή εξηγήσεων για το επιεικώς «θλιβερό» συμβάν που έλαβε χώρα το ξημέρωμα της 13ης Ιουνίου στο λιμάνι της Ερμούπολης, μεταξύ αθλητών σας.

Νομίζουμε ότι πρέπει να εξαντληθεί το όριο της προσπάθειας συζήτησης και επίλυσης της ''βεντέτας'' που άνοιξε άθελά σας και της άμεσης αποκατάστασης των σχέσεων σας.

Ζήσαμε ένα τριήμερο με πολύ όμορφα παιχνίδια κι είναι κρίμα κάποιοι άμυαλοι να βεβηλώνουν τους κόπους σας και άρθρα με φωτογραφίες μαχαιριών να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Η Ένωση, το λέει κι ο τίτλος της, πρωταρχικό σκοπό είχε έχει και θα έχει την ειρηνική συνύπαρξη των Σωματείων Μελών της και το ''Ευ αγωνίζεσθαι''.

Αναμένουμε την απάντηση σας.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares