Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 12:53

Συσφίγγουν τις σχέσεις τους μέσω αδελφοποίησης στη Σαντορίνη η ΕΠΣ Κυκλάδων και η ΕΠΣ Ηρακλείου

Τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν τα τελευταία χρόνια θα επιβεβαιώσουν οι ΕΠΣ Κυκλάδων και η ΕΠΣ Ηρακλείου, έπειτα από πρόταση της διοίκησης της ένωσης των Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΣΚ απέστειλε την πρόταση αδελφοποίησης της στην ΕΠΣΗ. Μάλιστα, προτείνεται να γίνει ειδική εκδήλωση στο περιθώριο της αναμέτρησης των ομάδων Κ17 των δύο ενώσεων που θα γίνει στις 4 Ιουνίου στη Σαντορίνη.

Αξίζει να σημειωθεί την καλή σχέση και συνεργασία των δύο προέδρων, Ειρηναίου Φρέρη και Νίκου Τζώρτζογλου, που βρίσκονται πολλές φορές σύμμαχοι προς το καλό του νησιωτικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα στο παίχνίδι μεταξύ των μικτών ομάδων το 2018, ο κ. Τζώρτζογλου είχε δωρίσει ένα κρητικό μαχαίρι (βλ. φώτο) στο πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, κίνηση η οποία για όσους γνωρίζουν έχει υψηλό συμβολισμό στην παράδοση της Κρήτης.

Η πρόταση, αναφέρει:

Σας συγχαίρουμε για την πρόκριση και των δύο τμημάτων σας  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής εθνικών Ομάδων Κ-15 & Κ-17 και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη συνέχεια.

Στα πλαίσια των πολύ καλών σχέσεων των δύο Ενώσεων μας και κατά τη φιλοξενία σας στο νησί της Σαντορίνης για την διεξαγωγή του μεταξύ μας αγώνα Κ-17, σας προτείνουμε όπως  επίσημα και σε ειδική εκδήλωση πραγματοποιηθεί «ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ» των δύο Ενώσεων.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares