Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 18:30

ΕΠΣ Κυκλάδων: Χαρακτηρίζει συκοφαντική την δήλωση του Άκη Μπελεγρίνη και επιλέγει τη νομική οδό

Τον αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στον πρόεδρο και τη διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων η τοποθέτηση του πρώην προπονητή της Μικτής Ομάδας Κ17 Άκη Μπελεγρίνη, πράγμα που θα επιφέρει την Νομική δίωξη προς το πρόσωπο του.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Φρέρη μας εξέφρασε την επιθυμία του να μην τοποθετηθεί, καθώς όπως είπε θέλει να διαφυλάξει την ηρεμία στις Μικτές ομάδες από τις συκοφαντικές δηλώσεις του πρώην προπονητή της ΕΠΣ Κυκλάδων. Μάλιστα, χαρακτήρισε κακοηθέστατη την επίθεση του κ. Μπελεγρίνη, ο οποίος όπως είπε καταγγέλλει πολύ σοβαρά πράγματα τα οποία είναι αόριστα, αλλά θα πρέπει να διευκρινιστούν και αυτό θα γίνει όταν καλεστεί να τα αποδείξει ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μπελεγρίνης θα πρέπει να εξηγήσει τι εννοεί με την απουσία διαφάνειας και αμεροληψίας, τι εννοεί όταν λέει πληρωμένα και μη φερέφωνα και ποιους εννοεί όταν αναφέρει ότι χρησιμοποιούν τα παιδιά για να καλύψουν κακές πρακτικές. 

Όλα τα παραπάνω, μαζί με άλλα θέματα ημερήσιας διάταξης θα συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ένωσης που θα γίνει την Παρασκευή 6 Μαΐου.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων:

O Πρόεδρος  συγκαλεί τα μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Κ. σε συνεδρίαση (για όσους δεν μπορούν, τηλεφωνικά ή με τηλεδιάσκεψη), η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο την Παρασκευή  6-5-2022 και ώρα 15.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

  Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω:

1._ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

2._ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

3._ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ

4._ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΠΣΚ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΓΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

5. ΣΥΓΚΛΙΣΗ Γ.Σ. ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΚ (εναρμόνιση με τον νέο Νόμο) 

6._ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

7._ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ κ. ΜΠΕΛΕΓΡΙΝΗ ΞΕΝΟΦΩΝ  ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares