Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 15:28

Αβεβαιότητα λόγω απεργίας για τους αγώνες του σαββατοκύριακου

Μπορεί η ΕΠΣ Κυκλάδων να όρισε τους αγώνες του σαββατοκύριακου 11 και 12 Δεκεμβρίου, όμως η διεξαγωγή τους θα εξαρτηθεί από το αν πραγματοποιηθεί ή όχι η προγραμματισμένη απεργία της Π.Ν.Ο.

Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) έχει εξαγγείλει από τις 30/11 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που αρχίζει στις 00:01 ώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου 2021 και λήγει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου 2021, με προοπτική περαιτέρω κλιμάκωσης.

Η επιτροπή ορισμών αγώνων της ΕΠΣ Κυκλάδων γνωρίζει σχετικά με την απεργία, αλλά αποφάσισε να ορίσει τους αγώνες, καθώς πολλές φορές απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν ματαιωθεί ή αλλάξει.

Σε περίπτωση που τελικά δεν γίνει απεργία, το πρόγραμμα θα παραμείνει ως έχει. Σε περίπτωση που γίνει όπως έχει εξαγγελθεί, τότε θα πραγματοποιηθούν μόνο όσοι αγώνες μπορούν να γίνουν χωρίς να απαιτείται μετακίνηση με πλοίο διαιτητών ή αποστολών. 

Τέλος, σε ενημέρωση που είχαμε από την ΕΠΣ Κυκλάδων, όσοι αγώνες είναι ορισμένοι την Κυριακή και υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης, αυτοί θα γίνουν κανονικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares