Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 16:03

ΕΠΣ Κυκλάδων: Αυτοί είναι οι τρεις όμιλοι και ο τρόπος ανάδειξης του πρωταθλητή

Την συμπληρωματική προκήρυξη μέσα από την οποία γίνεται γνωστή η συγκρότηση των ομίλων και ο τρόπος ανάδειξης του πρωταθλητή έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Επίσης η ΕΠΣ Κυκλάδων καταργεί το ηλικιακό όριο συμμετοχής που ήταν τρεις (3) ποδοσφαιριστές άνω των 35 και πλέον θα είναι ελεύθερο στο πόσοι πάνω από τα 35 θα συμμετέχουν στους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Αναλυτικά: 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
“BLUE STAR FERRIES” ΑΝΔΡΩΝ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-2022

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Α’ ΦΑΣΗ

Στο Πρωτάθλημα Ανδρών δήλωσαν συμμετοχή δεκαοκτώ (18) ομάδες.
Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρεις (3) ομίλους ως εξής:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ: (6 ομάδες) Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ, Α.Ο ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ, Α.Ο ΠΑΓΟΣ, ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ, Α.Ε. ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ Β’, ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΦ.
Β’ ΟΜΙΛΟΣ: (6 ομάδες) Α.Ε. ΠΑΡΟΥ, Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ, Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ, ΑΣ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ, Α.Π.Σ. ΚΥΘΝΟΥ και 1 σωματείο από τη Νάξο.
(ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙ ή ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ή ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ)
Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: (6 ομάδες) Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ, Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ, Α.Ο ΠΥΡΓΟΣ, Α.Σ ΙΟΥ και τα 2 εναπομείναντα σωματεία από τη Νάξο.

Παρακαλούμε τα σωματεία της Νάξου να μας δηλώσουν εγγράφως την πρόθεση τους εάν ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον Β’ Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας. Σε περίπτωση που ενδιαφέρονται περισσότερα από ένα σωματεία τότε η ομάδα που θα συμπληρώσει το Β’ Όμιλο θα προκύψει μετά από κλήρωση. Το ίδιο θα ισχύει και σε περίπτωση που δεν υπάρχει από καμία ομάδα της Νάξου εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Β΄ΦΑΣΗ

Όταν τελειώσει η Α’ Φάση, θα συγκροτηθεί ένας Όμιλος των έξι (6) ομάδων, με τις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας του κάθε Ομίλου (Α’ Β’ Γ’). Οι αγώνες θα διεξαχθούν με βαθμολογία (εντός-εκτός) κατόπιν κλήρωσης.
Οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (Α’, Β’, Γ’) θα ξεκινήσουν στην Β’ Φάση με δύο (2) βαθμούς επιπλέον (bonus).
Ο 1ος στην βαθμολογική κατάταξη θα είναι ο Πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας «BLUE STAR FERRIES» περιόδου 2021-2022 και θα συμμετέχει στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Η ομάδα της Α.Ε. ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Β’ θα συμμετέχει χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και στις δύο Φάσεις της Α’ Κατηγορίας.

ΑΡΘΡΟ 11 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Στο άρθρο 11 της Προκήρυξης της Α’ Κατηγορίας μεταξύ άλλων αναγράφεται: «Επιτρέπεται η αναγραφή στο ΦΑ και η χρησιμοποίηση έως και τριών (3) ποδοσφαιριστών ηλικίας άνω των τριάντα πέντε (35) ετών . Δηλαδή για την περίοδο 2021-2022, αυτό ισχύει για τους γεννηθέντες το 1986 και προγενέστερα».
Τροποποιείται ως εξής: « Τα σωματεία μπορούν να χρησιμοποιούν ποδοσφαιριστές ηλικίας άνω των τριάντα πέντε (35) ετών χωρίς αριθμητικό περιορισμό».

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares